Astro INDEX

Što znači sanjati vješalicu (ofinger)?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sanjati da vidite vješalicu za odjeću
Ako u snu vidite vješalicu za odjeću, to simbolizira napredak. Moguće je da ćete se izboriti za vaš mjesto u društvu, na poslu, itd. Počet uživati ​​privilegije koje su vam ranije bile nezamislive. To će vam se jako svidjeti pa ćete učiniti sve kako biste što dalje dogurali.

Sanjati da kačite odjeću na vješalice
Ukoliko u snu kačite odjeću na vješalice, to znači da tugu liječite šopingom. Vi ste osoba koja većinu problema rješava gomilanjem nepotrebnih stvari. U tom trenutku vam je dobro, ali vrlo brzo se zasitite i sve se vrati na staro. Polako shvaćate da prazninu koju osjećate, materijalno ne može ispuniti.

Sanjati da skidate odjeću s vješalice
Kada u snu skidate odjeću sa vješalice, to simbolizira humanost. Rado pomažete ljudima koji vam to zatraže. Vrlo ste dobar prijatelj iu stanju ste bliskim osobama date sve što imate. Svjesni ste da mnogi ne bi to isto za vas učinili, ali ne umijete i ne želite nikoga odbiti.

Sanjati da ste kupili nove vješalice
Ako u snu kupujete nove vješalice, to ukazuje da ćete promijeniti mjesto boravka. Može se dogoditi da ćete se preseliti u drugi stan, grad ili državu. Bit ćete puni planova i polako ćete kupovati sve što vam je potrebno od kuće napravite dom. Bit ćete vrlo zadovoljni rezultatom i to će za vas predstavljati početak novog života.

Sanjati da vam netko kaže da ste vješalica
Kada vam u snu netko kaže da ste vješalica, to implicira da ćete biti izloženi kritici. Moguće je da će vam zamjerati da imate manjak ili višak kilograma ili da ste nešto podrešno učinili. To će vam u početku smetati, ali vremenom ćete shvatiti da ne možete i ne želite drugima da ugađate.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro vidjeli, kupili, kačili ili skidali nešto sa vješalice, to je sigurno ostavilo dojam na vas.
Definicija vješalice
Vješalica je predmet u obliku ljudskih ramena na koji se kači odjeća.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.