Astro INDEX

Politika privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti vam stavlja do znanja kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste. Obećavamo da ćemo preduzimati korake ka korišćenju Vaših ličnih podataka samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ova polisa ima efekta samo na veb-sajtu https://indexasztro.com

Prikupljanje informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija IP adresu. Kada posetilac zatraži neku stranicu veb sajta astrofon21.rs, naši veb serveri automatski pokupe i sledeće podatke o Vama: IP adresu, brzinu internet konekcije, verziju browsera, verziju operativnog sistema, rezoluciju ekrana, web stranicu sa koje ste upućeni na našu stranicu i slične podatke. Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom prometu, za statistiku i da istražimo moguće zloupotrebe stranice astrofon21.rs. Ne prikupljamo i ne vrednujemo ove podatke za određene pojedince.

Upotreba kolačića (cookies)

Kolačić je deo podataka koji se šalju na Vaš internet browser od strane našeg veb-sajta i koji se skladište na hard disk vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih veb-sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu. Mi koristimo kolačiće da bismo identifikovali koje delove Veb-sajta koristite i na koji način, tako da prilikom sledeće posete ove stranice budu brže dostupne. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet pretraživača. Možete podesiti Vaš pretraživač da odbije sve kolačiće, ili da Vam pokaže kada vam šalju kolačiće. Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, naša stranica neće funkcionisati kako treba i neke mogućnosti neće biti dostupne.

Informacije o sigurnosti na Internetu

Astrofon21.rs može da sadrži linkove ka spoljnim veb-sajtovima (veb-sajtovi trećih lica). Astrofon21.rs takođe može da sadrži oglase i usluge trećih lica i naš sajt nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih veb sajtova, oglasa ili usluga.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem usluga astrofon21.rs, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane ovog sajta, kao što je izneto u ovoj polisi i uslovima korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo i kako ih koristimo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Astro centar

S pravim stručnjacima saznajte što vas čeka u životu i kako se riješiti problema.
pozovi