Astro INDEX

Limeta – što znači sanjati limetu?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Limeta nije zelen limun nego posebno voće. Snovi koji uključuju limetu mogu imati različita tumačenja, uostalom, kao i sama voćka koja je kiselkasta, ali opet primamljiva, tako i interpretacije snova vezanih za nju, mogu imati pozitivne, ali i negativne konotacije.

sanjati limetu
Sanjati limetu može vam biti nagovještaj teškoća na poslovnom planu. Ako radite posao naročito vezan za rokove koje morate ispoštovati, limeta bi vam mogla donijeti razdoblje u kojem ćete iskusiti velika zakašnjenja, a samim tim i određene financijske probleme. Ako ubrzo ne riješite problem sa svojim poslovanjem, mogli biste izgubiti dobar poslovni imidž.

Sanjati jesti limetu
Ako ste u snu jeli limetu, očekujte negativna iskustva na ljubavnom planu. Moguće je da vas partner vara, ali isto tako je moguće i da gubi osjećaje prema vama, isključivo zbog vaše krivnje. Preispitajte imate li se razloga osjećati krivim, i vjerojatno ćete saznati i razlog problema u vašoj vezi.

Sanjati da netko drugi jede limetu
Kod ovakvih snova postoji mogućnost da ćete otkriti nečije tajne, te da ćete se naći u poziciji da možete odlučivati ​​o nečijoj sreći, ili nesreći. Oprezno s ovom prilikom da određujete nečiju sudbinu, ne biste voljeli ni da je vaša sudbina u rukama nekog drugog.
Sanjati stablo limete
Stablo limete koje dominira vašim snom predstavlja otvorene mogućnosti za pozitivne promjene u vašem životu. Sanjati stablo limete može imati značenje financijskih dobitaka kojim se niste nadali, poput nasljedstva, ili pronalaska nekog novca. Ako su stabla limete naročito siromašna plodom, to može značiti da ćete propustiti veliku priliku promijeniti život na bolje, ili da ste već propustili.
Sanjati da cedite limetu
San u kome cedite plod limete najčešće nosi predskazanja većih financijskih gubitaka, ali to ne mora biti gubitak u smislu prokockanog novca, nego se može odnositi i na veća poslovna ulaganja. Cijediti limetu sebi može značiti da će vam ulaganja biti višestruko vraćena, ali ako je cedite drugome, tada je moguć i izvjestan financijski gubitak.

Sanjati sok od limete
Sok od limete, koji pijete u snu, vjerojatno će ukazivati ​​na vaše zdravstveno stanje, mada je moguće da ukazuje i na stanje vašeg poslovanja i financijske sigurnosti. Ako sok sočan i uživate dok ga pijete, vaše zdravlje je zadovoljavajuće i osim sitnih zdravstvenih problema, nećete se imati čime zamarati, što se toga tiče. Ako sok naročito kiseo, onda je vrijeme da posjetite doktora, jer nije isključeno da bolujete od nečega što se ne da tako lako otkriti.

Sanjati da nekom dajete limetu
Kada nekom u snu darujete limetu, osoba kojoj ste je dali može trpjeti posljedice vašeg nemara, a to se najčešće odnosi na posao, ili druge društvene aktivnosti, rjeđe se odnosi na ljubav. Pazite na vaša djela, osobito ako su osobe koje možete ozlijediti vama naročito bitne i drage. Pazite i ako su u pitanju osobe koje vam nisu toliko bliske, jer sve loše vam se lako može vratiti.

Definicija limete
Limeta je voćka uobičajena za tropska i suptropska područja, ali postoje i sorte koje lako uspijevaju iu hladnijim predjelima. Zreo plod limete je zelene boje, pripada skupini citrusa i nutritivno je jako sličan limunu.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.