Astro INDEX

Žuta boja predstavlja kreativnost i intelektualno energiju-Utjecaj boja u feng shui-u

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Žuta boja je povezana sa Suncem – izvorom života. Ovo je boja zlata i kao takva privlači bogatstvo i sreću u poslu. U feng shuiu, žuta predstavlja zemljani element. Zemljani elementi po pravilu se postavljaju u središte doma, odnosno područje zdravlja. Žuta boja brzo uklanja umor, ispunjava ljude radošću, neutralizira melankoliju i privlači sreću. Jako žutu boju treba izbjegavati u određenim područjim, poput zapada i sjeverozapada.
Žuta boja predstavlja kreativnost i intelektualno energiju. Ova boja je povezana s elementom Vatre, letom i planetom Merkur. Žuta je simbol liberalizma u mnogim kulturama i zemljama. U kineskoj kulturi, žuta je povezana sa Zemljom i središnjim smjerom. U Grčkoj, ova boja označava tugu. Hindusi nose žutu odjeću kad proslavljaju blagdan proljeća. U kršćanstvu žuta boja prikazuje pohlepu. Ovo je pozitivna boja s magnetskim vibracijama. Ujedno, ona zrači optimizmom, duhovnim prosvjetljenjem i srećom. Žuta boja je topla (jang), a povezana je s radosnim događajima. Ona simbolizira vitalnu životnu snagu, intuiciju, intelekt, sklad i mentalnu snagu. Žuta je simbol optimizma, praktičnosti, povjerenja, unutarnje mudrosti i logike, agilnosti i energije. Povezana je sa pleksus čakrom. Ona daje osjećaj sigurnosti u stresnim situacijama, također potiče ravnotežu između naše glave i našeg srca. Osoba koja ima averziju prema žutoj boji može biti emocionalno razočarana i ogorčena. Osobe kojima je žuta boja omiljena su obično fleksibilne, zanimljive i komunikativne.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.