Zodiac Házasságszerző: társkereső, megtudja, miért (nem) kell beleszeretni vele!

Az asztrológia segítségével sokféleképpen, többek között arról, hogy (és miért) is beleszeret az ember. Kideríteni, hogy mi van a horoszkóp együttérzését és olvasni, hogy bölcs dolog, hogy folytassa ezt a történetet, és ez még inkább elmélyül.

KOS

Ő pimasz, merész és kalandvágyó. Athletic épült, kifejezetten férfias és életét a kihívásokat. Azonban néha lehet túl versenyképes kategória, de ez néha, hogy hozzon létre egy probléma egy kapcsolatban.

BIKA

Erős akarat, de egyszerre érzéki és nagyon földes. Ume egyaránt élvezni a kis dolgok, de példátlan luxus. Többnyire hű, de ha úgy érzi, hogy lesz sokkal azt akarja, hogy a forrásadó hűségét. Bulls gyakran túl igényes.

IKREK

Ő intelligens, vicces és nagyon beszédes. Szerelem, mi mindig készen áll, hogy a nevetés, és mi mindent megtesz annak érdekében, hogy segítséget szépíteni élet. Néha azonban megteheti, hogy nem különösebben zainteresovanza Önnek. Gyakran van, hogy csoda, ha a verbális flörtöl csak megszokásból, egy része a játéknak, és nem olyasmi, ami valójában azt jelentette.

RÁK

Nagyon érzékeny, és szeret, hogy a központ a saját (és mindenki) figyelmét. Imádja a jó étel és a jó beszélgetés, és mindent megtesz, hogy mellette biztonságban érzi magát. Előfordul azonban, hogy azt hiszi, tudja, hogyan vándorol ki, és úgy gondolja, hogy bár azt állítja, hogy veletek, valójában gondol holnap munkahelyi feladatok.

OROSZLÁN

Ezek teljes a bizalom, a karizmatikus és a hőt. Ő nagylelkű és nagyon kreatív. Azonban az erdőben, hogy erősen iskritikuje, de azt is, hogy egyetért. Ő arra számít, hogy fogadja el a hazugság akkor is, ha tudjuk, hogy nem mond igazat.

Szűz

Ez egy praktikus, megbízható, intelligens és rendkívül fejlett szociális készségekkel. Röviden, ő mindent szeretne egy ember. Azonban, akkor gyakran kell emlékeztetni rá, hogy vigyázzanak magukra, mert ritkán emlékeznek, és hogy kell fésült.

MÉRLEG

A tag ez a jel látszik tökéletesen fejében a szavak és az ár a kultúra és a művészet. Ez az összes minőségi és nehéz nem beleszeretni vele. De nem fogja tolerálni a kritika, de ha így határozottan elítéljük.

SKORPIÓ

Titokzatos, intenzív és rendkívül szenvedélyes. Szereti, hogy ellenőrzik, és szeret bizonyítani erejét. Ez néha lehet nagyon rossz a kapcsolata. Hosszú kapcsolat vele nem, de jó mondani, ha tudod elviselni a vágyai.

PONTOZÓ

Vicces és szeret, hogy a nevetés a könnyek. Nyilas őszinte és nagyon spirituális. Bár érvényes kalandos csillagjegy, sokszor szeret lehet dugni, és tévét nézni. Azonban alig pontozó szeret kapcsolatok és kötelezettségeit, így ha építeni egy történetet vele.

BAK

Ő édes, becsületes, erős és nagyon astraktivan. Nagyon jól tudja, hogyan kell értékelni akkor, és hogy Ön minden lépésnél kap a bőre alá, ha szükséges. Azonban tudni kell, hogy ez a munka az első helyen, valamint kifejezni nehéz érzéseket.

VÍZÖNTŐ

Érdekes, nyílt és kiszámíthatatlan. Serkentik az agy, mint senki eddig, és csodálja meg annak eredetiségét. Azonban, ha mérges tagja ennek a jele lehet nagyon dühösebb, mint bárki, és ez óvatosnak kell lenni.

HAL

Úgy beszél nyíltan az érzéseit, és nagyon figyelmes. Aggódik te, kedves és romantikus. Azonban, ha „szippantás ki” a problémát, vagy egy esetleges vita akkor viszont, és megy, hogy búcsú nélkül.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét