Vitte őket már az első napon: Ezek állatövi tökéletes szerető, megtanulják, hogyan kell követni!

Tudja meg, milyen állatöv jel a legnagyobb csaló és a legjobb szeretők, és hogyan kell elcsábítani őket!

Rák

Mivel a legtöbb érzelmi és legérzékenyebb jele az állatöv, Rák szüksége a gyengéd érintés és a mély érzelmi kapcsolat a partnere. Az árak gondoskodó és észre fogja venni, ha jót cselekedjen másoknak. Ezek dedikált szerelmesek, és a szex velük kiváló, mert élvezik a kutatás … de ha nem árulja el a bizalmat, készen áll egy heves megtorlás.

Hogyan befolyásolják vele?

Rák lehet a legjobban, hogy elcsábítsa egy csodálatosan romantikus, de spontán csábítás nyugodt légkörben. Különösen olyanok lesznek, mint a lány, aki vonzza az intelligencia és teljesítmény őszintén és laminálás nélkül. Érdekes, hogy vonzani fogja őket, mielőtt a lányok a sport kiadás, cipők és sportos ing, hogy diszkréten sugallják szép test, de a „nafurana” nő a drága ruhák és a magas sarkú cipő.

Skorpió

A legtöbb szexuális összes zodiákus jelei az állatöv. Skorpió nem fél manipuláció és kiaknázását mások annak érdekében, hogy kielégítsék a hatalmas szexuális étvágya. Van egy hipnotikus vonzereje a fizikai értelemben nagy ágyban. Az egyetlen probléma az lehet, hogy nem képesek kombinálni az érzelmek az egész történetet. De ki tudja … talán csak prosreći.

Hogyan befolyásolják vele?

Skorpió rendkívül nehéz a tudat, mivel ezek miatt báj és manipulatív tendenciák hozzászokott magukat csalók … Mégis, egy jó esélye van, ha „zsákmány” érzékeny jó bor. Ezzel kicsit túl sok a korlátok adni, és talán, talán van egy esélyt, hogy bemutassa magát a legjobb fényben. Persze, akkor meg kell állandóan nézni, mit mondani, mert ha véletlenül valami hülyeséget héja, szétrúgom tetszik egy rozsdás konzervdoboz.

Nyilas

A természet játékos és gyerekes, Nyilas mindig marad fiatal a szíve, és nyitott a kísérletekben az ágyban. Mivel az ilyen jellegű gyakran rendkívül szenvedélyes egy személy, de hamarosan szükségessége miatt új kalandok. Azok számára, akik szeretnének egy gyors és szórakoztató kaland, Strielčevi kiváló választás, és azoknak, akik szeretnének egy link lehet tekinteni, mint egy kicsit szemtelen állatöv jel.

Hogyan befolyásolják vele?

Imádják a szelíd érinti a derék, a csípő és a comb. Ő vidámság és humorérzéke veszi észre és mások. Ha azt szeretnénk, hogy a köröm egyik nyilas, azt javasoljuk, hogy megtámadják és nagyon hirtelen. Nincs egy nyilas, aki megvédi, ha megpróbálja megcsókolni!

Hal

Ez az állatöv jel kapsz sok örömet a fizikai értelemben. Halak szeretnek találkozik és legboldogabb, ha mindenki körül őket boldoggá. Amikor találkozik a szerelmi életed, nincs probléma, hogy nem akar megoldani pomirdbenim szex.

Hogyan befolyásolják vele?

Ők inkább egy agresszív megközelítés, és nem szeretik, hogy részt vegyenek a csábító játék, így bátor, ha elérheti őket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét