Virgo-horoszkóp november 2020.

JOB: Sok energiát fog befektetni a munkát, amit csinál. Ez jó, hogy tele vannak a bizalom, és a kreativitás, hogy nem lehet kihagyni. Az uralkodó Merkúr a Skorpióban november 6. és ez lesz egy jó kezdet az Ön számára, mert akkor próbálja megszervezni mindent rendesen. Nem lesz sújtotta a felügyelők magukat, mert van minden, és több, mint bármi. Meg kell vigyázni a kommunikáció a nők munkahelyi környezet, mert van féltékenység részükről. Lehet, hogy az egyik kollégái nem azért, mert nem számított, vagy van szüksége, és túljutni, az a győzelem egyébként. Vigyázz a pénzt, amikor Mercury belép a Nyilas, mert ez lesz a kopás ideje, gondatlanság, túlzás és elvesztésének a lehetőségét. A második felében a hónap, pontosabban a végén, akkor úgy érzi, a Virgin második évtizedében főleg anyagilag.

Szerelem: A második felében a hónap az az időszak, amikor is sokkal nyugodtabb területén a szeretet. Vénusz és a Jupiter egyik legszebb aspektusa nyújthat csodálatos napot a boldogság, a szeretet, ponesenosti ideális szerelem. Tisztában kell lennie azzal, hogy ez az időszak, amikor már van egy komoly kapcsolatot, egy nagy szerelem. Ha házas, akkor tartsa az ügy titkos szerelem, vagy hogy van a küszöbön.

EGÉSZSÉG: Óvakodj a hideg időjárás. Hőmérséklet-változás is nagyon nehéz a tested. Különösen fontos, hogy csökkentse a bevitt szénhidrát, mesterséges cukrot. Base fontos tápanyag a zöldségek, magvak, gyümölcsök.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét