Virgo-horoszkóp február 2021.

Szeretet

Nos, én nem hiszem, hogy nem lesz baj ebben a hónapban, amikor a szeretet van szó. Venus továbbra is a területen a szerelem, de néhány kellemetlen aspektusait első évtizedében a hónap, így ez alkalommal a szabad mielőtt tudja, hogy egy nagy szexuális aktivitás és alkalmi kapcsolatokat. Esetleg néhány ilyen történeteket, és próbálja meg, hogy valami sokkal stabilabb, de ez egyszerűen nem fog működni. Azonban, ha az uralkodó Merkúr és a Vénusz elhalad a Vízöntő jegyében, akkor csak teljesen nyugodt. Jó, hogy ezeket a szempontokat, hogy Device nagy társadalmi aktivitás, fertőzés emberek és kiváló hangulatot. Ebből miliő jön, és az emberek felébrednek a figyelmet. Azonban az elmúlt évtizedben február hozhat bizonyos valódi vágy, hogy marad a személy már találkozott. A jó kommunikáció, jó szexuális szenvedély – első pillantásra úgy néz ki, mint egy végzetes szerelem, azoknak, akik már régóta várnak. Meglátjuk, hogy a kezdeti lelkesedés át viszonylag gyorsan, vagy alapot a ideig. Azok a házasságok és hosszabb elsődleges kapcsolatokat kell alávetni fázis felülvizsgálat kapcsolataikat. A hangulat én veled, és szeretteinkkel változik, az idő fog működni hibátlanul, és az idő, hogy vesztegeti az idejét a viták. Minden lehet lokális – és nem elég időt látni, és a probléma a féltékenység, és összekeverjük a többi ember a kapcsolatot. Jelentős nyugtatók érezhető lesz csak az utolsó héten február. Vannak olyan dolgok, lassan jönnek a saját, és te meg egy partner lesz ismét készen áll arra, hogy egy sokkal nagyobb mértékben összpontosít egymást.

Munka

Több, mint jó ajánlat február folyamán a Virgin tovább javítsa az üzleti helyzet és maximális terhelés. A dolog, amit meg kell figyelni, hogy a kommunikáció másokkal, mert a mezőről ellenséges Mars veszélyezteti a területen, a mindennapi munkát. Megpróbálja, hogy helyes, de az bizonyos, hogy néhányan azt mondják, én eljárásokat, akikkel együtt dolgozik készülékek agy és vezet, hogy az elfojtott düh. Másrészt – a tranzit az első nap, de a második héten február és a Merkúr és a Vénusz a területén az üzleti körülmények viszi egy nagy kiterjedésű, innovatív, kreatív lendület és nagy lehetőségeket találni a csapat, akikkel kitartóan akar rohanás előre, és húzza le a korlátokat előtted. Fogadjunk, hogy dolgozik, felismeri az adottságok, így bátran számíthat, hogy ebben az időszakban jelentősen befolyásolja a távoli jövő, és pozíciókat. Ebben a hónapban lesz szó repül, de biztos, hogy én leszek a lehetőségeket további jövedelmek jelennek meg, mint hogy – hirtelen és egy éjszakán át.

Egészség

Stellium bolygók az egészségügy területén egyrészt jó, mert ez hozza meg, hogy fordítson nagyobb figyelmet erre a fontos szegmensben. Másrészt viszont bizonyos, hogy akkor néha kimerül, mert sokat költenek a munkát, meg kell, hogy dolgozza ki az immunitást. Lehetőségek az erősebb hideg.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét