Virgo-horoszkóp december 2020.

JOB: Mercury, a vonalzó, most retrográd, és csak azokat a továbbiakban a helyszíni munka és az egészség. Valószínűleg sok volt a probléma az előző hónapban, és nem tudták befejezni. Most itt az ideje, hogy jöjjön vissza ugyanazokat a feladatokat, és meg kell, hogy befejezi egyébként az új év is nagy késéssel ezen a területen. Jobb együttműködés az ügyfelekkel és társult azóta december 25, amikor a Vénusz belép a jele Bak és hogy teremtsenek jobb szempontjai munkaerő és az együttműködés, valamint a jövedelem. Jó lenne visszaállítani kapcsolatok egy személyt, hogy a média, a kommunikáció és a különféle Virgin foglalkozó orvostudomány lény végén az év javult. Hirtelen jövedelem utolsó nap az évben.

Szerelem: Nem lesz a hangulat csak akkor, ha van egy jó munkát, hogy megadja neked a stabilitás. Retro Mercury bárki béke nélkül, különösen a tulajdonosok a jel. Előnyben heves vita, szóval ki nem választott. Eszköz kell vigyázni, hogy hogyan kezeljük a partner, legalább idejére retro tranzit. Eszköz, hogy ők maguk is meglepett meghívására volt szerelem, vagy az a személy, tetszett nekik hosszabb ideig. Néha nyolc vagy szerelem még mindig látni az emberek között, annál kisebb a vállalat, bár, kávézó, sétány.

EGÉSZSÉGÜGYI Immunity akkor rossz. Köhögés, torok érzékeny, hideg nem barátok ez a jel, különösen akkor, ha a munka hosszú ideig, nem alszik eleget, akkor éhen és a látást. Amikor át a retro Mercury, a Nap belép az életedbe.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét