Virgin-kedves október 2020.

JOB: Mint tudod, te tele van új ötletekkel, inspirálja, lehet több és jobb. Az uralkodó Merkúr egy másik területen a pénz, és akkor könnyen pénzt. Adept egyaránt a kommunikáció és az üzleti adminisztráció, ingatlan, tárgyalások külföldi cégek. Kapcsolattartás egyik befolyásos egyenruhás ember, akkor a siker rajta, de még mindig tanácsot tartani magukat és gondolataikat. Meg kell elkészíteni a különböző provokációk, még ha elég intelligens ahhoz, seokrenete intelligensebb kihívásokat. Az időszak második felében a hónap fontos, hogy vigyázzon a kiadásokat.

LOVE: Ön most abban a szakaszban, ahol szükség van a szeretet több, mint máskor. Szeretné, hogy fordítson a kapcsolatot Ön. Néha vándor, de ellenőrizze, hogy a hónap közepén, mert hajlamosak a szarkazmus, a düh, érzelmi esik hangulat, ami lehet kapni akár megszüntetését. Ez általában nehéz indítást követően ezek az érzelmi bontás, tehát érdemes vidám társadalom, kiment, a hangulat az emberek. Eszköz házas kell szemmel tartani a pénzt.

EGÉSZSÉG: Már változott a diéta, most megváltozik, és lefekvés előtt. Az éjszaka alszik, nap munka, és tartsa be ezeket az elveket, akkor jobb lesz. Ha problémája van cukor a vérben, akkor valószínűleg szívbetegsége van. Látogassa meg a szakember a hónap során.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét