Vidám horoszkóp: megtanulják, hogyan kell bejelentkezni dicsekvés evés közben burek!

Olajos, finom csemege, amely megtalálható minden pékségben, ahol a szerb ember szerelmes! Igen, igen … ez egy burek! Gondolkozott már azon, hogyan állatöv jel viselkedik, miközben minden egyes falatot a népszerű étel? Hidd el, lesz ragadtatva, hogy megtudja, mikor!

IKER
Először is, Gemini alaposan megfigyelni burek, amely megbízást. Ő fog fizetni, és csak akkor veszik észre, hogy ez azonban nem az, amit akart enni. Azonban vállrándítással bemutatja a közöny ilyen választás és burek enni két harap türelmetlen! Minden alkalommal lesz, csak akkor, ha közel vannak, hogy megtaláljuk a hallgató, szegény terrorizálják kérdése van a történelmi jelentőségét különösen kezeli az embereket a Balkánon és a lehetséges variációk a recept burek az általános jólét és a béke a világban.

Szűz
Aprólékos Virgin mielőtt burek először megnézzük, hogy a csészealj elég tiszta, ragyogó evőeszközök és e finomság által felírt méreteket. Is jelen van a helyes út, hogy enni egy ilyen pitét, és ha véletlenül Ön vitatja, amit hallott, akkor kap egy torrent kritika, ahogy csinálod, hanem számos más dolog: nem megfelelő, kattintson a távoli, ami éget TV, hangos billenő orr és hogy állandóan mások pont hibák. Eszköz enni Burek fél liter joghurt.

HAL
Magától rendkívül csalódott amiatt, hogy a burka nem néz ki, mint egy kis vár a felhők felett, akiket tudtak fantáziál, míg esznek. Természetesen az orrod lesznek teljesen piszkos, de ez nem is veszi észre őket, amíg valaki nem figyelmeztette. Ezután visszatért a fantáziája, annak érdekében, kifejezi az összes elégedetlenség és a súlya, a világ, hogy feküdjön a hátamon. Ha továbbra is „kellemetlen”, enni a pitét – ez fáj nekik, ahogy azokat csapott.

KOS
Ő szlogenje: „Nem számít, hogyan eszik burek, nem fontos, nem az, hogy már burek, fontos, hogy nézel ki, miközben eszel pite.” És tényleg, ha elmondod neki, hogy soha senki nem burek evett annyira édes, mint Kos lesz a hetedik mennyország. Evés burek, és nem mint a joghurt … Hihetetlen!

OROSZLÁN
Oroszlán minden világossá teszik, hogy a legnagyobb burek! Elestem a szerény módon fogja felhívni a figyelmét minden jelen a tény, hogy ő éppen akkor fedezte fel, mintha, hogy ő egy nagyon szokatlan, de ott vannak most – mind „vesztesek” meg kell szenvedni. Az oroszlánok, mint a „Let it mérni?”

MÉRLEG
Mérleg soha nem veszi burek, ha előzőleg jól nem hasonlították össze más, amelyek a serpenyőben. Marad hű makacs értékelést, amíg (csaknem) fogy a burek. Meg fogják érteni, hogy ez az, amit a megtiszteltetés, hogy enni az utolsó burek pozitívan járul hozzá a társadalmi státusz, és ad neki presztízsét. Lehetett megbízásából három darab, csak kiválasztani a legszebb.

BIKA
Az igazi kérdés nem az, hogy a burka finom, mint amit kerül. Ha az ár távolról elfogadhatatlan, megeszik muffin. De ha az ár megfelel a burek, élvezni fogja minden egyes falatot. Korábban még enni egy muffin, de csak a „csúnyaság” nem nézi a táblát.

VÍZÖNTŐ
Aquarius legtöbb hétköznapi burek próbálja ábrázolni extravagáns, mint lehetséges. Ő megy olyan mértékben, hogy valószínűleg elmondani a történetet, hogy valaki közel hozzá fojtott eszik burek, mert leesett a gépet. És ha megnézi azt csodálkozva jogok mintha valami veled a baj, és hogy a történet a tökéletes telek. Aquarius jó lenne, ha ott burek formájában disco labdát, és világít a sötétben.

RÁK
Érzelmesség ennek a jele is csak annyi tartomány, amely burek locsolni a könnyeket, mert az a személy, aki szolgált burek nem néz nyugalmat mi várható Rák. És amikor megkérdezte, hogy ő lehet nem tetszett a burek, de istállót új könnyek, az isten szerelmére, hogyan lehetne kérni egy ilyen dolog. Isten ments, hogy egy csepp burek ki a kezét … A katasztrófa, mint a „Megyek Rokn”.

PONTOZÓ
Ő nem szereti a burek! Van egy generáció nem egyenlő a világon.

BAK
Bak önmagában is célul tűzte ki, hogy megtalálják a legjobb burek város délben 2019/11/25. évben, és ez a cél megvalósítható. Ott is büszkélkedhet saját teljesítményüket, de ha ő kérte, hogy azt megvalósítsa célkitűzéseit, burek idézhetnénk mint egy anekdota. Lényegében felfalják a jegesmedvék.

SKORPIÓ

Az első elmagyarázza, hogy szeret, burek, és hogy valamilyen okból meg kell enni, és akkor adja sokasága által okozott megbetegedések a fogyasztás. Alapvetően szeretnek bölcselkedhessék, de a végén mindig üres tányért!

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét