VESZÉLYES LOVE: Az érzelmi kötelék a Horoszkóp Bode FALL

Ha részt vesz érzelmi kapcsolatban néhány ilyen állatövi figyelni, mert nagyon veszélyes, kiszámíthatatlan és könnyelmű, amikor a szerelem. Ties hosszú távon nekik örök talány.

Kos, Ikrek, Mérleg és a Vízöntő – négy horoskoska aláírja, hogy fájhat, amikor a szerelem és a kapcsolatok. Itt vannak a legveszélyesebb, és itt miért:

Kos
Ha neki „ez nem egy” átverés történik, gondolkodás nélkül, és egyáltalán nem ritka. Te sérült, vagy nem, Kos nem érdekli. Nemtetszések szánalmas, „nem esik” a könnyek. Hogyan eldönteni, hogy milyen lesz. Alatti személyeknek a Kos jele nem létezik „hogy próbálja meg újra” és „adj még egy esélyt.”

Iker
Ha kapcsolatban az ikrek kell fogadnunk azt a tényt, hogy azok biológiailag flörtölni minden oldalról. Ez nagyon gyakran ismert, hogy bosszús, de nem tudsz semmi. Ez változik, mert az, és ez lesz – nem lehet! Flörtölni mi leírja a Twin Towers. Ha a kapcsolat nem komoly, csalás követni fogja, az biztos.

Mérleg
Egy non-stop valami lemérjük, és az élet és a szerelem, és nem mondhatjuk, hogy a hívek egy kapcsolatban. Szeretik és párhuzamos kalandok. Még ha úgy dönt, hogy egy komoly kapcsolatot, amely gyakran fárasztó. Mérleg folyamatosan elő véleményüket, amikor néhány döntenek hamarosan, ha ezt a határozatot és a változás, és vele soha nem lehet tudni, hogy hol van.

Vízöntő
Emberek Aquarius megjósolhatatlanok. Imádják kaland és játék, így könnyen hagyja hűtlenség. Az oka ennek az, hogy a bizonytalanság a szerelemben. Aquarius akkor érzelmileg sérült, mert akkor először elcsábítja majd hagyjuk. Legyen óvatos velük, különösen a férfiak.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét