Astro INDEX

Venera u Lavu / Venera u znacima -Strategija odnosa (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Temperamentna vatrena, postojana u ljubavi, zahtjevna, jako zahtjevna, traži pažnju, stalnu i neprekidnu. Zadovoljite li njezine potrebe bit će vaša cijeli život, ali ako omanete u zaradi i stvaranju materijalnih sredstava ona odlazi, mislim Venera u Lavu, tj. osoba koja obnaša tu poziciju. Na žalost ona traži, ali i pruža, iako je u vatrenom lavu teško do orgazma, treba joj duga predigra, ali krajnji čin je nebeski, kontrakcije su česte, višestruko svršavanje nakon puno muke, žena mora biti uz snažnog i obdarenog muškaraca koji će znati gdje dodirnuti, kada gricnuti kada poljubiti liznuti opustiti i stegnuti, ali žena ove pozicije to nalazi, a ako ne masturbira često, ne izgovara to javno, ne priznaje. Muški ove pozicije odličan je organizator, traži lijepu ženu, ženu koju će pokazati javnosti, ne voli pretile, zapuštene žene, očekuje od svoje družice sjaj i blistaj. Ovo je muški, tj. jang pozicija Venere stoga ona ima više znak borca, upornog borca ​​za vlastita prava, dočim se Venera u Raku bori za prava drugih. Žena traži prijateljicu sebi ravnu, s kojom može čavrljati beskrajno a da joj ne dosadi, treba joj elokventna prijateljica, dočim od muškarca ne traži rječitost već predani rad. Domina je kao žena, kao muškarac radnik uporni stvaratelj. Svakako je bitna odrednica pozicija Sunca, jer ako je slučajno u Ovnu, to je domina ili pak potpuni vladar, ali poštenje je neizrecivo, u ljubavi manje, želja za sexom nadilazi vjernost

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.