VENERA U BIKU-prilagoditi svoja očekivanja, ali budite otvoreni, jasni i realni ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nasmije me lijepo optisimistična gomila gluposti kojom zasipa veeelika većina “ast ….” od jutros kako je Venera ušla u zodijački znak Bika i kako je pred nama mjesec užitka i ljubavi. Da najavim, mili moji, da se ne opuštate nikako.
Iako je Venera u tranzitu kroz znak Ovna natalni slaba, ona je imala sjajnu podršku dispozitora u direktnom hodu i trigon SATURNA, pa je čak ni kvadrat sa Plutonom nije uspio omesti da napravi te dugo i pažljivo planirane odvažne korake i poduzme akciju.
Od naizgled blagih turbulencija, novih spoznaja strahovi izlaze na površinu, slijedi povlačenje i iščekivanje … nevjerica … taj slabašni trigončić sa Rx Jupiterom (koji će, eto srećica majušna, tijekom Maja i da se okrene u direktan hod), koji je avaj i dalje u Devičici tj. u izgonu jedva da ćete na par dana imati privid da je nebo malko vedrije.
Trigon sa Rx Plutonom može nagradi samo tipove sa snažno postavljenim osobnim Plutonom i pod uvjetom da su već uveliko napravili ozbiljne korake u realizaciji projekata.
Ah da, već znate … dobar dio Maja Venera će aplicirati i vrzmati se oko Rx Merkura, pa uljuljkani u samozavaravanje ne uočavate jasne obrise svima očiglednog.
I pritom je do 14.05. u Inkonjunkcija sa Rx Marsom i Rx Saturnom – prilagoditi svoja očekivanja, ali budite otvoreni, jasni i realni, BUDNO pratite događaje i tri puta premerite prije nego što izgovoru.

Da je često tijekom tranzita Venere kroz zodijački znak Bika snažno iščekivanje i potreba za prepuštanjem užicima ogromna – DA.
Da ćete se nakon toga mislima vraćati na Majske dogadjaje s nevjericom primišljajući kako to da baš ništa nije uspješno okončano.
Suzdržite se od veeeelikih očekivanja, rashoda, ulaganja. Suzdržite se od idealizovanja, od zaletanja i “lako ćemo” koncepta.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.