Astro INDEX

Venera trigon Pluton-možete preurediti životni ili poslovni prostor što će unijeti više ljepote i harmonije u vaš život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Jako osjećanje ljubavi, izuzetna privlačnost, intenzivan seksualni život, poseban umjetnički talent, fanatična privrženost.
Dobivate nova saznanja i dublje spoznaje o vaših postupcima prema ljudima, a posebno o načinu kako postupate prema partneru. Dočekujete ljude na krajnje prijateljski i pozitivan način, a ova svijest ima veze s nekim tko će biti vrlo važan za vas.

Ne morate više da se borite za vaš ciljeve što će vas osloboditi pritiska, a moguće je da ćete i primiti poklon na koji ste dugo čekali.
Uživate i trošite sa zadovoljstvom, dozvolite razvoj dubljih osjećaje o pripadnosti zajednici. Podložni ste intenzivnim emocijama, posebno u emotivnim odnosima.

“Tiha voda brege dere”.

Emocije su izuzetno duboke i moćne tijekom ovog tranzita, možete preurediti životni ili poslovni prostor što će unijeti više ljepote i harmonije u vaš život. Pronalazite nove načine da iskoristite predmete koje dugo niste koristili. Izuzetan aspekt za emocionalnu regeneraciju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.