Venera trigon Pluton-možete preurediti životni ili poslovni prostor što će unijeti više ljepote i harmonije u vaš život!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jako osjećanje ljubavi, izuzetna privlačnost, intenzivan seksualni život, poseban umjetnički talent, fanatična privrženost.
Dobivate nova saznanja i dublje spoznaje o vaših postupcima prema ljudima, a posebno o načinu kako postupate prema partneru. Dočekujete ljude na krajnje prijateljski i pozitivan način, a ova svijest ima veze s nekim tko će biti vrlo važan za vas.

Ne morate više da se borite za vaš ciljeve što će vas osloboditi pritiska, a moguće je da ćete i primiti poklon na koji ste dugo čekali.
Uživate i trošite sa zadovoljstvom, dozvolite razvoj dubljih osjećaje o pripadnosti zajednici. Podložni ste intenzivnim emocijama, posebno u emotivnim odnosima.

“Tiha voda brege dere”.

Emocije su izuzetno duboke i moćne tijekom ovog tranzita, možete preurediti životni ili poslovni prostor što će unijeti više ljepote i harmonije u vaš život. Pronalazite nove načine da iskoristite predmete koje dugo niste koristili. Izuzetan aspekt za emocionalnu regeneraciju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SLOVENIJA

1,05 EUR

MAKEDONIJA

35,4 MKD

CRNA GORA (fix)​

1,01 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.