Venera trigon Pluton-možete preurediti životni ili poslovni prostor što će unijeti više ljepote i harmonije u vaš život!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jako osjećanje ljubavi, izuzetna privlačnost, intenzivan seksualni život, poseban umjetnički talent, fanatična privrženost.
Dobivate nova saznanja i dublje spoznaje o vaših postupcima prema ljudima, a posebno o načinu kako postupate prema partneru. Dočekujete ljude na krajnje prijateljski i pozitivan način, a ova svijest ima veze s nekim tko će biti vrlo važan za vas.

Ne morate više da se borite za vaš ciljeve što će vas osloboditi pritiska, a moguće je da ćete i primiti poklon na koji ste dugo čekali.
Uživate i trošite sa zadovoljstvom, dozvolite razvoj dubljih osjećaje o pripadnosti zajednici. Podložni ste intenzivnim emocijama, posebno u emotivnim odnosima.

“Tiha voda brege dere”.

Emocije su izuzetno duboke i moćne tijekom ovog tranzita, možete preurediti životni ili poslovni prostor što će unijeti više ljepote i harmonije u vaš život. Pronalazite nove načine da iskoristite predmete koje dugo niste koristili. Izuzetan aspekt za emocionalnu regeneraciju.

SKIDANJE CRNE MAGIJE TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SLOVENIJA

1,05 EUR

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

SRBIJA

60 RSD

MAKEDONIJA

35,4 MKD

MAĐARSKA

300 HUF

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.