Astro INDEX

Venera konjunkcija Pluton-Moguće je da ćete biti skloni prenaglašava zadovoljstva i izbjegavate konflikte!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u segmentu 12 ° do 18 ° BIKA, DEVICE ili JARCA, a posebno ukoliko su Bik, Vaga, Škorpion ili Jarac Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas osobno.
Obratite pažnju na vrhove kuća kojima vladaju Venera i Pluton – u tim životnim segmentima slijedi TRANSFORMACIJA.

Prenaglašena potreba za fizičkim kontaktom, pohotni ste i duboko emotivni, posesivni. Takve intenzivne potrebe mogu češće dovesti do razočarenja. Sve su šanse da se zaljubite na prvi pogled. Intenzivna predanost – u borbi ste korigirati velike nepravde. Posesivnost i ljubomora su realni problemi s kojima ćete morati boriti u toku današnjeg dana. Moguće su intezivne promjene u emotivnom odnosu, možda ćete se osjećati inhibirano jer Vaš neko sputava i koči, imate osjećaj kao da ste nečija marioneta. Skloni ste jakim emocijama, posebno u romantičnim vezama. Pokušajte biti realni i da se usmjerite prema vašim dugoročnim ciljevima.

Ovo je pravo vrijeme pokrenuti rješavanje problema i napravite jedan dobro promišljeni majušni korak u rješavanju. Ne dozvolite da pitanje “Sve ili ništa” sada pokrene bijes u Vama jer strasti su prenaglašene. Potreban je dodatni oprez u pitanjima financija i donošenja značajnih poslovnih odluka, kao iu vezi ljubavi i partnerstva.

Ovaj period će vam donijeti mnogo saznanja o načinu na koji postupate s ljudima, a posebno s vašim partnerom. To može ostaviti toliko trajan dojam na vas, koji će pomoći da promijenite svoje ponašanje i pristupiti vašoj okolici na prijateljski i ležeran način. Ako imate osjećaj da ne želite ništa raditi na silu, u pravu ste. Ovo bi trebalo vas osloboditi izvjesnog tlaka. Također, stvari koje ste dugo vremena izbjegavali danas se mogu reaktivirati iznenada.
Moguće je da ćete biti skloni prenaglašava zadovoljstva i izbjegavate konflikte, pokazujete nedostatak samodiscipline i otvoreni ste samo za uživanje u životu. Ovaj tranzit treba vam omogućiti razvoj svjesnosti o obvezama prema drugima.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.