Velük soha nem lehet tudni: Ezek a jelek horoszkóp elrejti az érzéseit

A természet ezen karakterek horoszkóp olyan, hogy ritkán vagy szinte soha nem mutatják az érzéseiket, vagy legalábbis nem teljes erővel. Ha megkérdezzük, hogy felrobban, načekaćete, de ne aggódj, ez nem az Ön számára, ez a természete.

Aquarius akarja, hogy megsérült.

Csak nem szeretem, hogy érzelmeket, mert úgy vélik ezért működik sebezhető. Ő inkább tartani a távolságot, mint nyitni valaki, és hagyja, hogy a világ látja, hogy nem olyan erős, mint a hasonló, hogy azt hiszik, hogy.

Skorpió fél kérdés.

Skorpió nyitó és bemutatja érzelmeket társított a lehetőségét, hogy valaki ki, ezért nem kellene fizetni, hogy nyissa meg a többiek. Elkerülve mutatja érzelem az a benyomása, hogy azok védve vannak a külső behatásoktól.

Szűz egy maximalista és érzéseket nem megy vele.

Érzéseiket és sérülékenység mögött perfekcionizmus, bár jár, hogy még az időjárás is választ mindenre, annál kevésbé valószínű, hogy valaki hány valójában sebezhető, és gyakran halálosan komoly.

Gemini szeretnek biztonságban érzi magát.

Nem tűri őket néhány veszélyeztetettnek tekintett, ezért mindig alkalmazkodnak az emberek, akiknek a társadalomban. Ha minden mutatják másik oldala a személyiség, senki nem fogja tudni teljes mértékben, és az ikrek, mert úgy érzi, hogy sokkal biztonságosabb.

Taurus szereti, ha érinthetetlen, amely makacsul tartja.

Bulls elrejtik kiszolgáltatottság és az érzések mögött makacsság, és ezért gyakran azt a benyomást kelti, hogy nagyon erős, és érinthetetlen. Az igazság az, hogy ők így csak megvédeni, mert nem tudják, hogyan kell megbirkózni az érzés a kiszolgáltatottság.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét