VELÜK Nem vicc: Ez állatöv jel igaz a legtöbb sértődött, és nem kell neki, hogy kritizálni

A kérdés az – Skorpió!

Skorpió gyakran azt a benyomást kelti a hideg és közömbös ember, de ez csak a páncél, hogy mások kell áttörni annak érdekében, hogy velük összebarátkoztak,

Mindazonáltal, ezek egyike a legjobb barátok egy ember lehet kérni. Szükségük van valakire, aki megérti őket, és hogy őszinte legyek, mint ők maguk.

Példátlan önfegyelem szabályozzák viselkedésüket. Velük nem lett volna szükség, hogy adja meg a heves konfliktus, mert a leginkább bosszantó ellenségeket.

Ezek az intelligens, nagyon bátor és bosszúálló. Hosszú emlékezni fog a bűncselekmény, és hogy rendkívül intuitív, gyors javaslom az „Achilles-sarka”, és harcot, ha a leggyengébb!

A természet szülöttei Skorpió jegyében tele van ellentmondás, a forrás olthatatlan harci szenvedélyek és érzelmek. Bár Scorpio nyomozó szaglászik mások „titkos helyen”, már több titkot, mint bárki más.

A legfontosabb megkülönböztető jegye az a korlátozás, hogy az emberek született alatt ez jel tűnik, egy kicsit titokzatos. Soha ne engedje, hogy behatoljanak a legintimebb és a legtöbb rejtett szféra, és a gyenge pontjaik sikeresen bujkál másoktól.

Amit sok esetben elősegíti a mély és erős intuíció, amely lehetővé teszi számára, hogy megkülönböztetni az igazságot a hazugság és külön a rossz és a jó.

Skorpió nem kiált tömeges megszerzése érdekében a tanúsítványt. Ez a szívós harcos minden harc megyek. Be lehet tökéletesen alkalmazható, mondván, hogy a „kis madarak repülnek egy állományban, és nagyszerű magukat”, és Skorpió, és milyen nagy madarak. Ennél is fontosabb, hogy ő az, amit gondoltam magáról és tetteit, de mi a helyzet, hogy a gondolat környezetben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét