Astro INDEX

Vanzemaljci na zemlji

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Oni su među nama, alieni su naša realnost! – Ovu rečenicu svojevremeno je izrekao američki pukovnik James Bo Grotz za vrijeme svog susreta sa predsjednikom SAD Ronaldom Reaganom u tajnoj bazi Fort Carson u Coloradu! Ova fantastična tvrdnja još koliko jučer mogla se pročitati samo u naučnofantastičnoj literaturi.

Danas je ona, međutim, tvrdnja iza ko je punim imenom i prezimenom stoji sve više uglednih američkih kozmičkih stručnjaka, astronauta i istraživača fenomena NLO. Među njima je najglasniji dr. Richard J. Bovlan, ugledni američki psiholog, autor dvije zanimljive knjige – “Pozitivna iskustva sa misterioznim posjetiteljima” i “Izvanzemaljski kontakti i ljudsko ponašanje ‘. Njegovu izjavu da će ‘vlade SAD i Rusije uskoro prekinuti šutnju koja traje već više od 50 godina i reći nam istinu o postojanju Vanzemaljaca i NLO-a na našem planetu’, prenijela je cjelokupna svjetska štampa.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.