Útmutató asztro stílus Mérleg, Skorpió és Nyilas: Dame varázsa és a karizma!

Ezen a héten az autentikus jellegét Mérleg, Skorpió és Nyilas.

Mérleg
Mérleg összpontosít kapcsolatokat. Mottója: „Én zsonglőrködés”, így nem csoda, hogy ez a szimbólum a jellel képviseli mérleg.

Szép, hangulatos, barátságos és nagy esztéta.

Ahogy jobban összpontosított mások és erős a figyelmet rájuk, nagyon fontos, hogy megismerjük magukat, először létre egy kapcsolatot velük, ami alapján az összes többi harmonikus kapcsolatokat.

Vivian Li – Vénusz Libra (Sun Skorpió)

Vénusz A Mérleg egy esztéta. Az elegáns és kifinomult. Honnan derül szükség szépség, méltóságteljes módon, milyen a minősége báját.

A lényeg, hogy ő az, amit úgy néz ki, és mit fog tetszeni a nyilvánosság számára. Összpontosított személyes érzelmi élet, amit különösen fontos.

Ösztönösen tudja, mi az erdők jelen, és mindig lesz, hogy egy jó divat választás. Olyan módot.

Ne felejtsük el, hogy a Vénusz szabályozza ezt a jelet, ami ad neki egy bizonyos könnyedség, hogy kifejezze a természet.

Vénusz Libra lehet egy személy született jegyében Oroszlán, Szűz, Mérleg, Skorpió és Nyilas.

Tudja Vénusz Libra: Mirjana Jokovic (Nyilas), Grace Kelly (Skorpió), Vivian Li (Skorpió), Anita Ekberg (Mérleg), Rita Hayworth (Mérleg), Claudia Schiffer (Szűz), Calista Flockhart (Skorpió).

Grace Kelly-Vénusz Libra (Sun Skorpió)

Stílus

Ha kell egy szót leírni a stílus Mérleg (nem csak az emberek született alatt ez jel, hanem azokat is, amelyek rámutattak a jele Libra a szülés chart: Venus és a Hold a Mérleg jegyében és a Mérleg emelkedő.) Ez lenne kegyelem.

A szín, amely a legjobban tükrözi a természet a Mérleg babakék.

Pasztell árnyalatú kék a finom, nőies. Izzad a harmónia és vonzza egy ilyen légkörben, mert mérlegek és sugározhat.

A véleménye szerint pszichológusok, pasztell árnyalatú kék aktus gyógyító, pihentető, és csökkenti a stresszt.

Anita Ekberg – Vénusz Libra (Sun Mérleg)

Amellett, hogy a klasszikus és a „örökzöld” divat darab, amely érvényesülni ruházat mérlegek, akkor az oldalon nem „baby doll megjelenés.” Ezt figyelembe kell venni, hogy a mérsékelt, nem túl messze, és menjen túl „émelyítő” történet.

Mi jellemző a Mérleg, az, hogy szimmetrikus arcvonások és a természeti szépség, ami áldozatul.

A lista a Libra vannak: Brigitte Bardot (Nap Libra), Catherine Deneuve (Nap Libra), Monica Bellucci (Nap Libra), Mira Sorvino (Nap Libra), Laetitia Casta (emelkedő Libra), Anica Dobra (hónap Libra), Susan Sarandon (Nap Libra), Marion Kotiare (Nap Libra), Anne Hathaway (Hold a Mérleg jegyében.)

Skorpió
A mottója Skorpió „akarok”, és nagyon gyakran ez a szenvedély, amely elvezet a teljesítése a cél.

Kulcsszavak ehhez megjelölés: intenzitás, az energia és az elkötelezettség.

Scorpio rendelkeznek egy erős szexuális energia, valamint a nagy teljesítmény az átalakulás és a regeneráció.

Ava Gardner – Venus Skorpió (Sun Bak)

Mert ez a karakter nagyon fontos foglalkozni a teremtés, a teremtés és így csatornázás az energiájukat. Ez segít ezeknek az embereknek, hogy ők, és amely végigvezeti az életét, és uralkodni az energia, és nem egy közülük.

Vénusz a Skorpióban csábító és titokzatos. Ume észrevétlenül, hogy a bőr alatt a kívánt partner.

Rendkívül erotikus. “Femme fatale”.

A szeretet elkötelezett és heves érzelmek. Mindent vagy semmit-nem középen. A féltékenység nem az ő fél.

Anne Hathaway – Venus Skorpió (Sun a Skorpióban) Fotó: wiki common / Tony Shek
Ott van még a félelem, hogy elveszítik a partner, és ezzel, hogy ez nem történik meg.

Film szimbolizmus Vénusz a Skorpióban van Rajko Grlic filmje „A Melody Haunts”, és a szerelmi történet között a főszereplők, hogy értelmezze Vladica Milosavljević és Miki Manojlović.

Ez a pozíció a Vénusz lehet szülöttei jele Szűz, Mérleg, Skorpió, Nyilas és Bak.

Tudja Venus Skorpió: Vera Cukic (Nyilas), Slobodanka Zugic (Skorpió), Monica Vitti (Skorpió), Ava Gardner (Bak), Milla Jovovich (Nyilas), Anne Hathaway (Skorpió), Goldie Hawn (Skorpió).

Stílus

Tekintettel a fentiekre, valamint az adottságok Vénusz a Skorpióban, a színeket, amelyek a legjobban tükrözi a természet sötét vörös és fekete.

Amikor azt mondom, sötétvörös, azt hiszem, a vörösbor színe; Bordeaux; és színárnyalat közötti sötétvörös és sötétbarna.

Ezek a színek, amelyek tükrözik a mély érzések, a szenvedély, és hangsúlyt fektet a titokzatos természet a skorpiót.

Goldie Hon – Venus Skorpió (Scorpio Sun)

A tipikus Skorpió fogja ismerni a szúrós tekintetét, és gyakran, mélyen ülő szemek.

Minél sötétebb szemhéjfesték, úgynevezett „füstös szem”; és szemceruza kiváló fognak illeszkedni. Nem szabad elfelejteni, a rúzs árnyalatai a sötét vörös (a kötelező szabály, hogy ne felejtsük el, amikor hangsúlyozzák a szem, az ajkak nincsenek kiemelve, és fordítva)

A lista Gemini Vannak: Julia Roberts (Nap Scorpio), Grace Kelly (dupla Scorpio), Vivian Li (Nap Scorpio), Hedi Lamar (Nap Scorpio), Scarlett Johansson (Nap és a Hold a Skorpióban), Emma Stone (nap Scorpio), Kathryn Hepburn (emelkedő Skorpió), Vanessa Paradis (emelkedő Skorpió), Diana Ross (Scorpio emelkedő).

Nyilas
A fő jellemzője a Nyilas optimista, és remélem jobb.

Mottója: „Értem”, és képviseli az élet bölcsessége. Örök optimista és idealista sportosság; szereti kalandok. A legnagyobb utazó az állatöv.

Hedi Lamar – Vénusz a lövő (a Nap a Skorpióban)

Vénusz Nyilas vidám, társaságkedvelő, és általában extrovertált jellegű.

A szeretet optimista és kalandor. Ár őszinteség egy kapcsolatban.

Mert az ő szeretete az egyik szép kaland. Természetes szépség van jelen, és hangsúlyos Eros és az érzelmek.

Jupiter, mint uralkodója Nyilas fejében, hogy egy bizonyos túlzás terén a szerelem, hanem a saját személyes stílusát, amikor kiválasztják szekrény van szó.

Emberek Vénusz Nyilas gyakran sportos, olyan arccal, hogy sugároz frissességet.

Vénusz Nyilas lehet szülöttei Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak és Vízöntő.

Ismert Vénusz Nyilas Jelena Zigon (Gemini), Snow Bogdanovic (Gemini), Jeanne Moreau (Gemini), Hedi Lamar (Gemini), Julie Delpy (cél), Kim Basinger (cél), Tina Turner (cél), Vanessa Paradis ( Bak), Jane Fonda (Nyilas), Jean Seberg (Skorpió).

Julie Delpy -Venera lövő (a lövő nap); Fotó: wiki commons / Fabrice Levegue

Stílus

Színek kiváltó hiteles jellegét Nyilas királykék és a különböző árnyalatú lila / lila szín (a szín lila sötétebb árnyalatú, mint például a színek cékla).

Mivel a sportos típusok, lövöldözős (amellett, hogy a napenergia jel, azok kifejezett versenyzőknek a szülés chart: Növekvő Nyilas, a Hold és a Vénusz a Nyilas, ezért több álláspontok ebben jelzés), és a maga módján bájos ajándékokat sportruházat. Ők, hogy kézzel.

Egy, a Vénusz Nyilas néz ki, különösen szexi. Egy tipikus példa a Jane Fonda – ikonikus sport stílus (Vénusz és a Nap a Nyilasban).

Nyilas kormány ki, és hogy a felső rész, a térd fölött, így nem meglepő, hogy lövők szeretném hangsúlyozni, ez a része a szervezetben.

Ezért az egyik állandóan jelenlévő ruházat – nadrág.

Mindannyian tudjuk, hogy Tina Turner, popsztár (Vénusz és a Nap a Nyilasban), akinek lábai váltak védjegye, és ez fantasztikus tudta, hogyan kell bemutatni ezt a darabot szekrény, valamint a ruhák, amelyek felfedése ezt a részét a szervezetben.

Amellett, hogy a nadrág, jó választás és csizmák alatt a térd; valamint szoknyák kivágott.

Férfiak prominens lövő a szülés chart, ez a része a test, különösen felhívja a figyelmet.

Vanessa paradigmák Vénusz Nyilas (Sun Bak)

Fotó: Wikipedia / Baptiste ROUSSEL

A lista a lövészek vannak: Scarlett Johansson (dupla Nyilas), Lucy Liu (Sun Nyilas), Judi Dench (Sun Nyilas), Julianne Moore (A Nap a Nyilasban), Naomi Campbell (Hold a Nyilas), Jane Birkin (Sun Nyilas).

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét