Utazást tervez az ünnepekre? Ezek ideális úticél minden állatöv jel

Felé az új év és a karácsony, sokan terveznek egy tökéletes nyaraláshoz este. Egyesek azt, hogy szabad idejüket a családdal egy ünnep vacsora díszített karácsonyfa vagy kandalló, míg a legtöbb tartják magukat egy rövidebb nyaralásra.

Ez mindig izgalmas csomag bőröndök, várakozás miatt határátlépésre, és jön néhány külföldi szállodában, ahol is az uralkodó ünnepi hangulatot.

Hozzuk az ajánlást az ideális úti cél az egyes állatöv jel, annak érdekében, hogy segítsen a helyes döntéshez.

KOS

Ön tele van energiával, úgy, hogy ezekben a napokban igényel sok kaland és adrenalin. Kitűnő választás lenne a módja, hogy Argentína, Ausztrália vagy Új-Zéland. Dubai mindig jó választás, bár nem szabad figyelmen kívül hagyni Dél-Afrika vagy Peru.

BIKA

Mindig nyugodt, akkor élvezni fogja a helyeket, amelyekről ismert kulináris mágikus, művészeti, színházi és építészet. Dublin, Párizs, Barcelona, ​​Firenze és Prága biztosan kielégít az étvágyat čulstvene.

IKREK

A kifelé fordulás fog tenni, hogy a nap az ünnepek nézd vidáman és boldogan. Éjszakai csillogás metropolisz, amelyben garantált a jó idő segít a jó hangulat továbbra is fennáll az ünnepi napokban. Az ideális hely az Ön San Francisco, London, New York és Hong Kong.

RÁK

Az emberek született alatt ez jel fogja érezni „otthon”, bárhol is van arra, hogy jó ízű étel. Továbbá, az öröm lesz az Ön számára a részek a világon, aki ismert a gyönyörű homokos strandok, folyók és vízesések. Róma, Görög-szigetek, Maldív-szigetek és Thaiföld a tökéletes hely a nyaralás utazás.

OROSZLÁN

Lions szeretnénk csillogás és a városok, hogy sugárzik a saját esztétikai és az építészet. Párizs, New York, Milánó és Capri de ezek úticél, ahol úgy érzi, mint egy csillag. Ha inspirálja vásárolni, és a szeretet, így használja az idejét, egy ideális hely Oroszlán.

Szűz

Szereted a terv! Mindig van egy szokás, hogy összegyűjti az összes lehetséges információt a lehető helyen a vakáció. Ezért, ha vonzó városok gazdag történelmi és kulturális örökségét. Egyiptom, Görögország, Madrid, Berlin és Róma között ideális az Ön számára. Virgin szeretné az aktív pihenés, éhesek a tudás és az új információkat.

MÉRLEG

Bájos Mérleg szereti a tömeget és a rendezvények, és eltölteni egy kellemes, ahol a dinamikus szociális interakciók. Romantikus és egyensúlyban, akkor tele lesz szívvel a festői Franciaország régiói, Itallije, Spanyolországban és Törökországban.

SKORPIÓ

Feltételek hoztak létre a szenvedélyes szerelmi ügyek, homály fedi a fátylat a titoktartás. Egzotikus éghajlat Kubában és Egyiptomban, valamint a monumentális épületek Rómában és Athénban, a helyes választás az Ön számára. Mélyen, skorpiók romantikusok volna Párizs és Velence volt az ideális backup opciót.

PONTOZÓ

Egyet jelent, hogy az utazás és a kaland. Ön vonz a város, amely egyesíti az oktatás és az adrenalin. Az ideális hely az Ön számára, mint Spanyolország, Törökország, Vietnam, Dél-Afrikában, valamint Prága és Budapest … talán Kenya.

BAK

Capricorns szeretem a kihívásokat, és jól készített nekik. Hosszú az utazás megtervezésekor és zaovoljstvo és a kényelem az örök álom. Ideális hely az Ön számára: Thaiföld, Fidzsi-szigetek, Svájc, Ausztrália és Németország. Lesz sok ideje a pihenésre és szórakozásra.

VÍZÖNTŐ

Független és szokatlan akar menekülni a vonzó célpontok, távol a turisták és a nagy tömegeket. Szíved vágyik Őszintén feltáratlan, és megtalálja azt a kambodzsai, Izlandon, Svédországban, Kuba és Oroszország.

HAL

Gyönyörű és romantikus halak vonzódnak a varázslatos város a tündérmesékben és a legédesebb álmok. Velence, Párizs, Monaco, Koppenhága, Japán és Marokkó kielégíti a szükséges szerelem és a szépség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét