Tudom, aki vágyik: Horoszkóp mindazt, ami a tökéletes partner az Ön számára!

A csillagok hogy mire van szüksége. Tudod, hogy?

KOS

Kell valaki, mint te – nyitott és versenyképes kategória, hanem meg is kell legyen éber. A partnere, hogy vezessen be azt gondolni, mielőtt teszel valamit, és hogy nyugodt és türelmes, hogy a szenvedett hirtelen kitörő düh. Azt kell ösztönözni, hogy repülni, de amit először ellenőrizte, hogy szárnyai elég erős.

BIKA

Kell valaki, aki jelképe a bizalom. Ön nincs valaki, aki egyszerűen úgy vélik az emberek szeretsz és mindent, amit a munka lassan – néha túl lassan -, de meg kell lennie a személy, aki majd úgy gyorsítani, de ez is az integritás és az erős morális értékek. Az Ön partnere kell, hogy legyen tele energiával, de ugyanakkor nyugodt.

IKREK

Minden amire szüksége van egy erős, akkor nem kell állandóan szedni rá a kezét. Értsd meg, hogy lehet, hogy zavaros, de a partner kell értenie minden vegyes jeleket és zavaró üzeneteket küldeni.

RÁK

Meg kell a régi vágású ember. Valaki, aki romantikus és amikor rájössz, hogy mennyit kell valaki szeret és törődik veled. Az Ön partnere mindig legyen ott, amikor szükség van rá, és kell, hogy legyen tele türelemmel. Azzal, amit kell, hogy szeret téged végtelenül, van mellette a partner hogy biztonságban érezze magát.

OROSZLÁN

A megfelelő partner az Ön számára, hogy valaki te ugyanaz – az összes lehetséges módon. Nem akarod ezt a személyt, hogy elhalványul, ha Ön a reflektorfényben, de szeretné, hogy veletek, büszke és boldog. A tökéletes partner az oroszlán erős, hanem szelíd és elmék ok vele, ha szükséges.

Szűz

Gondolod, hogy a partner, hogy nagyon elemző, de az igazság az, hogy te legboldogabb, amikor is a kapcsolatot önmagaddal. Sőt, akkor kell valaki, aki mellett megy ki. Szó szerint és képletesen, akkor kell menni, és új embereket megismerni, megtapasztalni az élet.

MÉRLEG

Kell valaki, aki egy erős személyiség, de hogy ne terheljék. Ha tetszik a domináns jelenség, és az emberek, akik képesek segítséget, vagy nehéz döntésekre az Ön nevében. Ugyanakkor, azt, hogy valaki mellett, akivel jól érzi magát.

SKORPIÓ

Kell hűséges, odaadó és erős ember, aki mindig megmondja az igazat. Ez nem könnyű, hogy Önnel a kapcsolatot, mert ha aggódik, tudja, hogyan kell a nehéz fekete föld. Ezen túlmenően, a partner kell egy erős szexuális étvágya, annak érdekében, hogy az egyensúlyt a szenvedély.

PONTOZÓ

Az Ön partnere kell értenie, hogy kalandos és szüksége van hely. Ez a személy nem visz kötött maguknak mértéktelenül, mert lövész elmenekült a felelősség alól. Meg kell találni valakit, aki elégedett lesz, hogy tudja, hogy érdekel mintha semmi ígéretes.

BAK

Bespotreno mondjuk, hogy a partnere egyformán elkötelezett munkát, mint te. Te lennél boldog, és ha tudnak titokban ellenőrizni a bankszámláját, mert fontos, hogy a partnere egy stabil személyiség. Kell valaki, aki megérti, hogy te fontos megtervezni minden szegmensben a jövőben.

VÍZÖNTŐ

Az ideális partner Aquarius olyan személy, aki képes alkalmazkodni a minimalista stílus az élet. Valaki, aki nem lényegesen fontosabb. Szüksége van egy szabad lélek, rugalmas és nyitott a javaslatokat szokatlan.

HAL

Élsz egy fantasy világban, de akkor kell valaki, két lábbal a földön, hogy tartsa meg a mérleg, és levette az ég, ha túlzásba a álmodozik. Az Ön partnere legyen a támogatást és a szeretetet, amit csinál, de ez akkor is teret létrehozni.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét