Astro INDEX

Trigon ili sekstil-Lilith u aspektima (astrološko tumačenje)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Trigon ili sekstil s Lilit možda neće uvijek ukazati na okolnosti povoljne za vas, emocionalno ugodne ili nezgodne prilike koje ovi aspekti obično pokazuju. Lilit nije odbojna (osujećujuća) za te površne razine. Međutim, aspekt pokazuju gdje ste sposobniji za ranije prilagodbu vašim osobnim osujećivanju, i na taj način može razviti nepristranost koja je ovdje potrebna. Ono što hoću da vam kažem jeste to da, u ovom slučaju, rana frustrirajuća iskustva u kući gdje je Lilit mogu mnogo brže pridonijeti sazrijevanju ličnosti. Vi možete se spotičete na vašem putu na kome se radi putem procesa ispitivanje i pogrešaka, ili na temelju pametnih savjeta pozitivnih Lilitinih tipova s ​​kojima će ovaj Lilitin aspekt da ga dovedu u kontakt. Ali, kao i kod Satumovih aspekata, vi to možete prihvatiti kao životne činjenice ili možete samo ih odbacite. Izbor je vaš i mora (ili ne mora) biti pod utjecajem drugih planeta koje utječu na onu koja je u aspektu s Lilitom. Ako vi ovdje prihvatite svoja osobna ograničenja, tada dolazi do velike harmonije koju ovaj aspekt predstavlja.

Lilit vas oslobađa od subjektivnosti kada su stavovi pozitivni, ali potpuno eliminira sreću kada su negativni (sebični). Vrsta aspekta svakako pomaže, ali način motivacije ili namjera je ta koja čini suštinsku razliku. Lilit ovdje jednostavno uvećava potrebu za bezličnošću, nepristranošću ili intelektualnošću da biste uspješno obavili zadatke kuće koju ta planeta predstavlja. Na kraju, to mora biti u nekoj oblasti životnog iskustva u kojem se razvijate ili živite u većem stupnju društvene zrelosti. To je jednostavno tako. Aspekti sami po sebi nisu ni dobri ni loši. Oni su jednostavno aršin energije kojim se mjeri određeni stupanj snage između dva planeta. Kvadratni aspekt može isto tako da ukaže na isti stupanj talenta kao i trigon, ali njemu je mnogo više potreban razvoj; ima važnih prepreka koje treba da se prevaziđu ovisno o načinu života na koji živite, ili veći problemi u vašem manifestovanju zbog grešaka u karakteru planete koju Lilit uvećava aspektom.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.