Astro INDEX

TRI USKRŠNJA ANĐELA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Priča koju je, po sjećanju svoje majke, ispričala Anastasija Saidova Stevenu Vagneru, autoru knjige ‘U dodiru s čudesnim “, dogodila se za vrijeme Drugog svjetskog rata njenoj prabaki koja je živjela u Rusiji. Njena kuća je bila u jednom malom selu, a vladala je velika glad, tako da su seljani preživljavali jedino zahvaljujući kravi koju je ona imala.
‘Jednog jutra, na sam Uskrs, začulo se kucanje na vratima’, pričala je Anastasija. ‘Moja prabaka je otvorila i ugledala trojicu muškaraca. Opisala ih je kao vrlo stare, sa bradama, obučene u starinsku odjeću koja je oko pojasa bila vezana konopcem. Jedan od njih nosio je dugačak, drveni štap. Zatražili su ući i dobiju nešto za jelo. Pustila ih je unutra, ali joj je bilo neugodno što može ponuditi samo šalicu mlijeka i nekoliko komada suhog kruha. Ništa drugo nije imala. Prihvatili su i sjeli za kuhinjski stol da doručkuju. Kad su završili s jelom, zahvalili su joj se i jedan od njih je rekao: ‘Ne brinite, sve će biti u redu’. Nakon toga su otišli.
Pošto je za njima zatvorila vrata, moja prabaka se vratila da bi pospremila sto. Na njezino iznenađenje, hrana koju su jeli bila je netaknuta, baš kao u trenutku kad im je poslužila. Istrčala je van za njima, ali su posjetitelji već otišli. Pitala je komšije koje je zatekla na ulici da li su vidjeli trojicu neobično obučenih staraca, ali nitko ih nije zapazio.
Uskoro se rat završio. Prema staroj pravoslavnoj legendi, za vrijeme Uskrsa, tri anđela silaze na zemlju da bi nas posjetila i saznala kako se ponašamo prema bližnjima. Ne znam da li su to bili oni ‘, ispričala je Stevenu Vagneru Anastasija Saidova.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.