TRI féltékenyen Bejelentkezés: a Life teszi a káosz, ha úgy gondolják, hogy ők rossz

Legyünk őszinték, mindenki egy kicsit féltékeny, de tagjai a három csillag jelek partnerek tudják, hogyan kell egy igazi káosz!

Mindenki szereti dicsérni őket, és előtérbe az a jó tulajdonsága, de vannak olyanok is, része a karakter, ami najradnije „tolta a szőnyeg alá”. A féltékenység minden bizonnyal az egyik ezek a tulajdonságok, és a tagok a három karakter csak egyszer-egyszer nem tudom irányítani!

Skorpió

Scorpions sok szempontból nagyon ellentmondásos jellegét. Bár a nagyon kalandos és szeretnék kipróbálni új dolgokat, ha úgy dönt, a partnerek tudja, hogyan lehet nagyon birtokos. Azt mondja, a csaló és nehéz ellenállni, de ha még azt gyanítják, hogy a partner is megcsalta vagy más személy kap a figyelmet úgy gondolják, hogy megérdemlik, majd az egyik jelenetet.

Oroszlán

Leo talán a legjobb szerető a világon, de nehéz, ha úgy gondolja, hogy tévedsz! Ezek nagyon hiú, és nehéz elviselni, hogy háttérbe szorult. Az felsége senkinek sincs joga, hogy háttérbe szorítják, és még néhány jól látható, hogy a partner send véletlen járókelő az utcán, lehet oka a viszályt.

Rák

Ha a kapcsolatuk jó és érdemes megtartani és karbantartási Cancer lesz hűséges és hű a végén. Azonban, rákok, így lehet annyira elvakítja az érzelmeik, hogy partnere egyszer elfojtja az ellátást. Ha ők „fogás” féltékenység kell minden lesz gyanús – egy szomszéd, egy gyermekkori barátját, férfi / nő a boltban …

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét