Titok a második nevét, és maradtak a legrejtélyesebb SIGN

Hagynak mély nyomot mindenki életében, de egészen a végéig vannak – titkos és titokzatos.

Skorpió

Depressziós és nagyon titokzatos. Gyakran mögé bújva a maszk szórakoztató, sikeres munkahelyet igénylő dinamikus – marketing, a szakmai vezető, promoter … nagyon féltékeny, impulzív és bosszúálló. Kombinálva a Taurus 100% tiszta szenvedély. Hajlamosak a törés és megsemmisítése magunkat és másokat.

Velük tudja, hol van, vagy úgy gondolja, tudja. Amikor a legédesebb, és a legtöbb győztes, nem derül ki a gondolatait, és a támadások düh, ha dobja a dolgokat, és gyakran ők is, bár tartott önkontroll, akkor nem biztos, akkor megjelenik minden érzést. Power, különösen magára, majd a többiek, a mottója.

Ezek nagyobb és jobb parancsnokok a Rams és a Lions, azok jobb megértéséhez az emberi pszichére, a motiváció nem kiemelni magukat, de az irányítást a helyzet a közjó, függetlenül attól, hogy üzleti vagy a családnak. Ezek a méltóságteljes magatartás és készek áldozatot hozni másokért, ha erősen motivált.

Pontosan tudják, hogy mit akarnak, és általában kap. Ezek a nők, akik emlékeznek, hogy hagy mély nyomot mindenki életében. És ha szelíd szőke vagy barnák szenvedélyes, még mindig meghatározó – hiába partnerek úgy, hogy nem tud nélkülük. Ha valaki azt hiszi, hogy elhitessék, majd bosszú, mert a nők Scorpio engesztelhetetlen.

Szenvedhet, de ez soha nem fognak megjelenni a hosszú emlékezett egykori szerelme, de küzdött, hogy törölje a múlttal. Partner Skorpió nő mindig gyengébb, mint ő, és amikor a jobb anyagi helyzet és a jobban ismert. Van egy módja annak, hogy ez a megjegyzés. Hogy enélkül nem lehet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét