Tibeti horoszkóp kiderül: ez a módja annak, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott életet

Tibeti asztrológia alapja a hit tizenkét „út a bölcsesség”, és az egyes emberek függően születési saját „módja bölcsesség”, objektív és karmikus feladat, amelyet meg kell valósítani az életedben. Olvassa el és megtudja, ha úgy találja magát ebben.

Aries – reinkarnáció

Az életciklus jelenti múltban él. Ő hősi sárkány, aki küzd a belső démonok és külső kísértések. Ez az energia és az agresszió a Mars. Kifelé a monotónia és a gondolkodás. Azt kell tennie a társadalmi pozíciók, amelyen keresztül lehet javítani magát, és módosíthatja egocentricity.

Karma: élni a jelenben, vizsgálja meg a belső élet, elmélkedik, örömet találjunk nyújt az élet, és ha nem rózsás. Nem szabad elfelejteni, a kudarcok és várom. Elér egy titkos kulcsot helyet a béke.

Taurus – készítés szellem

Ez jelenti a növekedés, a megértés bölcsesség. Védi a Vénusz, földi szerelem, az anya, a szépség és a művészet. Ez biztonságot ad, mert van tapasztalata a múltban él, vagy hozzon létre szellemében kezdődik a kapcsolatot a belső élet.

Karma: akció nem függ a munkát, de a pszichében. A tüzes természete nyersbőr bizonytalanság. Bulls nem motiválja a biztonság helyett a gyanút. Konzervativizmus lehet nyerni szabályozásával az energiájukat. Csak ezen a módon fogja találni a belső biztonságot.

Gemini – lelki és szellemi fejlődése

Az életciklus jelent a tudás és intelligencia, a dualizmus: lelki evolúciós tudatosság és a földi tudás stagnálás. Velük uralja Mercury, amelyek társadalmi, agilis, kellemes, figyelmes, kíváncsi, fürge, intelligens, fekvő, nem állandó, van egy jó memória, de semmit sem véget ér. Bár úgy érzi, hogy fejleszteni kell lelkileg, soha nem talál békét.
Karma: instabil, rezeg a hangulat. Ha megvalósítására nagy célok továbbra is reális, képes lesz legyőzni az ellentmondást. Meditálni, eldönteni, megoldást a problémára közelebb van, mint amilyennek látszik.

Rák – a születés egy férfi

Ez jelenti a tudás, a megtestesülése a szellem a fizikai világban. Mentális megtestesülése a végéhez közeledik, kezdődik a fizikai. A szimbólum az anyaság, a test, az érzések, a tér nő. Ahhoz, hogy megvédje magát, tartja mindent magában, egy lezárt dobozban. A család úgy találja, szellemi értéke, de miután egy hosszú és türelmes elmélkedés, amikor végre érteni, ahol az élet forrása. Túl hitt az univerzumban, azt akarja, hogy meghosszabbítja a gyermekkori, figyelem tekerés, a hűség, a folyamatos bizonyítéka a szeretet.

Karma: birtokos is akar lenni, a figyelem középpontjába, túl hiteles és mindenki fut előle mert fél, hogy nem fogja kezébe.

Leo – egyetemes tudat

Szintézisét jelenti a tudat és a valóság. Az ember szíve, egy mikrokozmosz. Oroszlán részt vesz az anyagi világban, azt akarja, hogy sikerül, és folyamatosan bizonyítja, hogy a vezető. Működni fog, ha legyőzte az irigység, a szükségességét, hogy csodálom, Gasztronómiai és érzékiség.
Karma: olyan, mint az a világ közepe. Ha nem kezelik megfelelően az energia megzavarhatja a fejlesztés személyiségét, túl messzire megy a egoizmus. És a legbiztonságosabb Lion elveszítheti józan eszét. Amikor ez megtörténik, hogy hagyja abba, hallgatni és tanulni másoktól. Meg kell szolgálni másokat: az egyetlen módja annak, hogy létrehozza a kohéziós tudat és a valóság.

Szűz – anyag, munka, fizikai világ

Szeretnék visszamenni gyermekkorban. Ez uralja Mercury. A kapcsolat a dolgok egyidejűleg, és fogadja őket. A kor előrehaladtával fejlődik kritikai szellem, aki minden panaszkodott, soha nem elégedett. Gyakran késő, hogy „vonat”. A baj rejlik a túlzott harag. Az elemzés pártatlan.

Karma: ha azt akarjuk, hogy érett lelkileg, abba kell hagyni a velük foglalkozó, ezzel vigyázni mások. Meg kell nyitni a nagylelkűség az emberiség.

Mérleg – érzékeny tágulási

Keresek egy egyensúly az anyag és a szellem. El kell döntenie, a harmónia, vagy diszharmónia. Ambition csökken csak abban az esetben, ha talált, aki tetszik. Nyugodt vérmérsékletű, aktív, túlzás nélkül – egy boldog kombinációja társadalmi életben. Meg kell találni az egyetemes tudás.
Karma: Ez a leginkább instabil jelek az állatöv, magas érzékenység. Meg lehet szárnyalni a magasban, hanem tönkreteszi a dinamikát. Az egyensúly nem megengedett, hogy közel legyen a saját statikus, hanem a kockázat és ideges magát.

Scorpio – a vágy az örök élet

Ez a konfliktus a szellem és az anyag (a lélek és a szex), vonzó, azt kell szolgálnia, az elégedettség az emberek, fut, hogy nyert. A vágy az élet meghosszabbodik, jelen vannak: az önzés, a szépség, az érzékiség és a birtoklási vágy. Azt akarja élvezni a földi szenvedélyek, és vonzza a szellemi magasságokba. Lehet eltévedni ellenőrizetlen szexuális impulzusok. Elpusztítva a kritikusok félnek a haláltól. Negatív Scorpio elpusztítja önmagát.

Karma: megtanulják, hogyan kell energiát megtakarítani, ne vigyük túlzásba, alkalmazza a lelkesedés. Az élet valódi célját logikus oka; Ellenőrizze a pusztító erő önmagában.

Nyilas – bizonyos fokú érettséget

Ez jelenti a győzelem a harc a szellem és az anyag. Ő örömmel. Ha úgy dönt, hogy hagyja abba részeit igazság a világon, megkapja a hatalom lesz a főszereplő az isteni törvény. Élhet a társadalmi életben, és fejlődni belül. Azt akarja, hogy saját anyagi javak, élvezi a földi siker, de nagyvonalú. Preti térjen vissza.
Karma: nem kell próbál tanulni mindent minden áron, ne pazarolja az energiát egy millió dolog. Belső béke érjük smirenoću és önzetlenség. Nyilas nem egy közönséges karakter, nem kell töltött, ahol ez nem szükséges.

Bak – a tudás, kiváló tudással

A siker jön át a megpróbáltatásokat. Gyenge (koldus, próféta) tartja a legfontosabb, hogy megértsék a határait a föld mentalitás, tudja, hogy befejezi a folyamatot a reinkarnáció. Csak ő tudja a cél útját, munka csendben, úgy az időben él magányosan. Annak érdekében, hogy dolgozzon, vegye fel a kapcsolatot az emberekkel.

Karma: szeretné bevezetni, amely lehet cinikus despotizmus megalománia. Energia kell irányítani magassága szerint a lelki tudás. Csak ezen a módon adja meg a szíve a cselekvés.

Aquarius – a tudatosság a választás

Szembenézni a többiek, felelősséget a saját, felelős a tetteiért, ő egy felnőtt ember. Nem illúzió, és nem csukja be a szemét, hogy a valóságot. Saját magát kezeli a karma, az igaz barát, együtt kell működnie abban a helyzetben, ahol a kiemelkedő társadalmi érdek. A Vízöntő egyesül minden erő: a kettősség és a belső konfliktus. Ő a kezdeményező, a halhatatlan és ismeri a szellemi mechanizmusát szem előtt tartva. Adott neki, ami az emberek értékelik.
Karma: van-e önmagában a hatalmas vagyon a szeretet, és folyamatosan él a félelem, hogy ez lesz az összes szabadságot, és elárulják, még a legjobb barátok. Nem mindenki tudja érteni a méret a Vízöntő. Én is szeretem néha halálos.

Halak – a visszatérés a fény

A szintézist a regeneráció. A halak gyermek meg kell élni az óceánban. Magukat, de egyesül az univerzumban. Nos az isteni és az akció elvesztése nélkül a személyiség. Meg kell nyitni az ajtót, ami az űrbe. 12. jel a halál szimbóluma, mert a személy mond búcsút a földi élet és belép a víz helyet. Ha megáll a fizikai légzés, létrehoz egy új testben. A ciklus befejeződik, az ember a halál, illetve az egyetemes lelki tudatosság kezdődik egy új ciklus tanulás.

Karma: meg kell hagyni, hogy a tengerbe, hogy megérkezik a tetején a hullám. A hosszú út, hogy elindul tele lesz a nehézségek, de a halat kell választani a legkönnyebb. Keresztül az általános szeretet éri el a teljes érzelmi megújulás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét