Tervezett első „DEJTE” Néhány? Az asztrológia segít kiválasztani a tökéletes ruhát!

Mivel ez nem volt már elég nehéz arra gondolni, mit vegyek a mindennapi pillanatokat, idegesség első ülése előtt rokonszenvvel nem segít kiválasztásában ruhákat, amelyben meg kell, hogy hagyja a kifogástalan benyomást.

Azonban ne ess kétségbe. Csak meg kell, hogy konzultáljon egy horoszkóp. Minden állatöv jel van vonások, hogy egy bizonyos típusú ruha, vagy a színek látszanak így lesz teljesen ellenállhatatlan.

Tehát ezt olvasni, annyira elmerül a szekrényben, hogy megtalálja a megfelelő kombinációt.

Kos

Tűz seductress született jellel meg legjobban a ruhák. Nem számít, hogy hosszú lesz, de fontos, hogy piros. Ha a teljes diszkrét karkötő, fekete táska és szandál, magas sarkú – akkor nem lehet baj.

bika

Ön szép, ragyogó épült, a színezete fantasztikus és minden, amit ismerünk és és hogyan kell kihasználni. Ön tisztában van azzal, hogy, és a nadrágot nézni tökéletes, különösen, amikor hozott egy fehér blúz egyik válla. Minden stílus ékszerek türkizkék árnyalatai, és az ajánlott lógó fülbevalót. Az összes, hogy – cipő és táska, hogy azok piros.

Ikrek

Játékos veletek, ezért egy jó hazugság minden színben. Azonban, választhat egy merész sárga ruhát és egy színes kabát. Cipő legyen rózsaszín és írni táska semleges. Ön funky és merész, és a társa must tudatában.

Rák

Érzékeny lélek kell hangsúlyozni szelíd pályára. Csipke motívumok ruhák, szatén, bledoružičasta szín … nézel legjobb ruhákat, hogy azt a benyomást kelti és érzékenységét. Azonban vörös rúzs egyértelművé fogja tenni, hogy nagyon szenvedélyes.

Oroszlán

Lionesses minden egyenlővé luxus. Még ha a képzés és egy egyszerű fekete ruhát és fekete cipő, magas sarkú, akkor megértjük, hogy a teljes szárny és ékszereket, hogy a társa szédült a megjelenést.

Szűz

Tagjai ennek a jele általában bohém éjszaka, a művészet és a kreativitás. Extravagáns ékszert, amelyek vonzzák a figyelmet, nagyon jó illeszkedést és a szűk farmer és fehér ing vagy tunika.

Mérleg

Az elegancia a középső nevét. Lényegtelen, hogy Ön lesz a fekete ruha vagy öltöny, csak az fontos, hogy tartsa be a fekete-fehér kombinációk. Egy jó ékszerek, még jobb egy óra és smink, hogy van-e vagy sem, nyilatkozat – és akkor meg tökéletes.

Skorpió

Skorpió ismert vamp, és látható a különböző kiadványok. Ahhoz azonban, hogy az első találkozó dönt a nadrág, elegáns ing. Ezen kívül, nem piros táska és magas sarkú azonos színű, és készen áll, hogy dobja a lábáról.

Nyilas

Ön sportolók, kaland a vérben, és ő tudja, hogy a kényelem nagyon fontos. Amint hívta össze tudja, hogy nem várhatjuk, hogy viseljen egy krinolin. Jeans és világos átlátszó ing, amely alatt lapul a melltartó néhány merész színek – ez a legjobb kombináció az Ön számára.

Bak

Ön feladata (szinte) mindig az első. Praktikus és minden, mint az órát. Ez miért van, és az utolsó időpont, az első menet képzett, hogy ilyen dolog. Dress üzleti stílus vagy stilizált nő öltöny megfelelő tartozék felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi van meghatározva és erős.

Vízöntő

Aquarians konvencionális és nem rabszolgák trendeket. A ruházat a legjobban a jelzőt „bátran”. Egy színű nadrágot és színes tunika könnyű smink és minimális ékszereket teszi a bátor kreativitás is megnyilvánul, a lehető legjobb módon.

hal

Nagyon érzelmes és érzékeny tagjai ennek jele, hogy a legjobb érezhető lesz a lágy és széles ruhákat, lágy színek, diszkrét részleteket. Pufnasti széles pulóverek és minden szín a tenger és az ég a sál és egy nagy zsák hangsúlyozni fogja a mentalitás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét