TERVEZÉS Marry? Tagjai ennek állatöv jel a legjobb férjek!

A helyzet a bolygók és a zodiákus jel lehet és hogyan befolyásolja a karaktert. Tehát az asztrológusok tudták elkülöníteni egy karaktert, amelynek tagjai számára a legjobb, ha feleségül!

Úgy tűnik, Taurus a legjobb férj el tudja képzelni. Szelíd, hű és könyörületes. Nem hanyagolja el otthon és a család más érdekeit. Bulls nem álmodozók, nem ígérnek az lehetetlen, de mindent megtesznek azért, hogy segítséget szépíteni élet. Igyekszünk, hogy az otthoni kényelmes és meleg sarokba, és úgy érzi, az ő szelídsége, a figyelmesség és a szeretet.

Ő kavicsos, kitartó és ha valami akar – ő és megvalósítani az erősítés. Több beteg, mint az összes többi állatövi. A vita szándékos, és ezért soha nem adja fel a labdát – nem is szeretteit. Taurus nehezen indul, de ha egyszer úgy dönt valamit, akkor menj végig. Ő tartós, stabil és racionális, és rajta mindig lehet számítani.

Bár a siker nélkülözhetetlen, és azt akarja, hogy sikeres, nem ő az egyetlen cél, hogy a csúcson, amikor a karrier – azt akarja, hogy élvezzük az életet, egy otthon, a család és hagyni valami mögötte. Bár jól kontrollált érzelmek, mert mindig lesz, és boldog lesz, hogy mutatni őket.

Szenvedélyes van ennivaló, de az igazi férfi. A nagy nőcsábász, de a házasság megváltoztatja a Taurus válik nagyon hűséges. Azt akarja, hogy helyezze magát szép és csinos nő majd, hogy imádják, hogy neki a legjobb életkörülmények, érzelmi biztonságot, putaovanja, szórakozás, minden, amit … Ha házas, Taurus nehéz válás.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét