TENSION viszály és könnyek: Romance EZEKET állatövi az elején a halálra ítélt

A szeretet, amely sokakban, hogy a híres „éltek boldogan” nem könnyű az egyes párok a Zodiac, azt mondják, a csillagok. Győződjön meg róla, hogy ebben a hírhedt csoport.

Bizonyos kombinációja állatövi ideális barátok, néhány a szerelem vagy az üzleti együttműködést. És néhány egyszerűen nem tud állni – és jobb lenne, hogy nincs kapcsolat, mint várnak csak a feszültségeket, érveket, könnyek.

Nyilas és a Bika

Mérleg egyszerűen nem tud eleget tenni a magas elvárások az egyik nyilas. Bár nyugodt Taurus adja az összes kapcsolat, így csendes és kellemes, Nyilas folyamatosan keresi a kalandot és a változás. Nem valószínű, hogy ez a két állatöv jel, hogy boldog legyen együtt. Egy második lesz, sajnos, hamarosan elkezdik zavarni.

Szűz és Mérleg

Két Szűz és a Mérleg, úgy tűnik, soha nem dugjunk neki szikra, amely nélkül nincs örök szerelem. Ők teljesen más, és a gondolkodás és az elveket. Ezért a harcot, mint senki más párt között a zodiákus jeleket.

Rák és Vízöntő

Elméletileg ez a két karakter lehet egy jó szerelmes pár, mert érzékeny. Azonban Vízöntő szereti a szabadságot és úgy érzi gátolta rák mellett, hogy folyamatosan vágy szeretetet és figyelmet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét