Tele élettel, teátrálisan születtek királynő! A nő ez a jel van a legszebb mosoly, és tele van szexepilje és az önbizalom

Nagyvonalú, színházi, vonzónak, merész, szenvedélyes, makacs, kitartó, kedves, hűséges, becsületes, vidám, temperamentumos, büszke, tele élettel, született vezető – ez a nő jegyében született Leo. Az oroszlán könnyen észre a tömegben – meséli nevetve leghangosabb, a legszebb mosoly, és neki bizalmat „kancsó” minden oldalról.

Ez állatöv jel a Nap, a központ a világegyetem, és ennek megfelelően oroszlán szereti, hogy a figyelem középpontjában, mint ő és könnyen gyarapodását. Forráspont jellege és mikor kell felhívni, ha az „karmai”, és megvédeni azt, és amikor mérges legjobb, ha nyugodt bókokat, és egy kis ajándékot. Kalandos és erős szellem és szeret nyerni, de hála az intelligenciája, találékonyság és a kreativitás az élete tele van sok győzelmet.

Sex & amp; kapcsolatok

Független és erős egyéniség Oroszlán akar partner, amellyel megosztja ezeket a tulajdonságokat. Nem kell valaki, aki vigyáz rá, de az ember elég sigurnan önmagukban, hogy neki, hogy vele szerepelt teljes erővel. Ami szerelmek, hogy mindig van egy csomó szórakoztató és dinamika – nem bírja a rutin és folyamatosan kidolgozza a módját, hogy a változás valamit, és olyan drámai.

Szex nagyon fontos neki, és ez a legjobb módja annak, hogy a partnere megmutatja, hogy milyen kívánatos. Imádja szexi fehérnemű, valamint az élen a hálószobában. Számára a szex tabuk, azt akarja, hogy megpróbál mindent, hogy élettársa játszóterek és egyformán fontosak neki. A testrészeket uralja ezt állatöv jel a gerincét, hát és a szív, amely ezért a legkönnyebb elcsábítani érzékien simogatta a hátát. Szerelmes legjobb egyetért Gemini, Nyilas és a Mérleg.

Barátság

Hála a meleg személyiség, mágikus energiával, lelkesedéssel és élénkségét oroszlán, mint egy mágnes vonzza az embereket körülötte, és a barátai gyakran a „rajongók”, akik csodálják őt. Nagyvonalú oroszlán barátaival szeret örömet a sok és a legjobb barátja. Barátai soha nem hagyja cserben, és mindig is lesz velük, bocsáss meg nekik minden eltekintve – kérdés.

Néz

Sűrű ellenőrizhetetlen haja, mint egy oroszlán sörénye, markáns, nagy, meleg szemek, csillogó kilátás, széles homlok, pisze orr és kis fülek fizikai jellemzőket, amelyek az oroszlán felismerhető. Legbüszkébb sűrű haját sűrű haja, amely általában kék vagy piros.

Magasabb és hosszabb lábakkal, hosszú derék, elegáns és nagyon feszes izmokat, a testtartás és királyi megjelenést. Mindig egy neves, és büszkén egyensúlyban. Az ő megjelenése szereti díszíteni ékszerek és egyéb divatos kiegészítők, valamint ruházati sárga és narancs.

Stílus

Szereti, hogy kitűnjön a sárga és narancssárga, de a színe, ez lesz a „katapult” a figyelem középpontjába az arany, a megtestesítője minden oroszlán szeret és mit jelent – a melegség, luxus, teatralitás, specialitások, csodálat. Választja ki a ruhákat és kiegészítőket, csak a legjobb minőségű és divatos megfelelőség vele van – ő szeret viselni a dolgokat, hogy senki másnak nincs.

Sikeres ‘re fut”a legdrámaibb és legszokatlanabb divatirányzatok köszönhetően a veleszületett önbizalma. Szereti a finom anyagok, mint a selyem és kasmír, valamint tökéletesen szabott ruhát. Semmi ő nem vetett bizalmat jobb, mint a fodrász. A szekrény, akkor biztosan megtalálja cipő díszített flitterekkel és toll, valamint egy „nyilatkozatot” nyaklánc strassz.

stílusú bevásárló

Az oroszlán néz maga a vásárlás vonal látvány. Ő jár bevásárolni kísérettel, a barátai, hogy nem sok kellett neki tanácsot, de ő udeljuju bókokat. A kabin elégedett lesz minden oldalról a tükörben, és a dicséret neki választás és a megjelenés pljuštaće minden oldalról.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét