Te vagy az egyik közülük? Bejelentkezés karakter, aki beleszeret „a fül”

Azt mondják, hogy a szerelem és a fájdalom együtt jár, de egyesek vannak felruházva több józan ész, és a hiányzó romantika és lelkesedés, hogy nem zavarja, hogy a szeretet, és egy stabil kapcsolat. Úgy könnyebb egyre több elmulasztott csatlakozások, mert még az elején nem voltak annyira elbűvölte őket a mélység frusztráció beálltunk örvényvonal. Azonban, ha a horoszkóp Kos, Ikrek, Mérleg, Nyilas vagy Halak, akkor nem tartozik az ilyen típusú ésszerű szerelmes. De, ha van felruházva azzal a képességgel, hogy úgy érzi, erősebb, és így tovább, mint mások.

Kos

Egy nő született a Kos jele annyira lelkes szenvedély, amely képes elfelejteni semmilyen kockázatot a szerelemben, de főleg az, hogy végül végül így sokkal több, mint amennyit kap. Nem hiszem, elővigyázatosság, hanem teljesen lemondani képest, mert jó érzés csak akkor, ha úgy érezték, mélyen és erősen. Ő készen kell próbálni, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a kapcsolat működik, de gyakran azt eredményezi, hogy ő csak részt egy kapcsolatban – ő tervezi, szervezi meg, rájött, és az úton hordozza a teljes érzelmi töltés kapcsolatok. Élettársával kényelmes és otthonos, de ez nem olyan lusta és statikus, illetve arra, hogy teret, hogy elég arrogáns és önző – ez lesz, és így egyedül csinálni. Női Rams gyakran végén magányos és boldogtalan kapcsolat, vajon mi volt a baj. De hogyan szenvedélyes és elkötelezett, annyira függetlenek, és tele önbizalommal és az önbecsülés, és nem fog sokáig szenvedni a rossz bánásmód. A véglegesített egy linket, ahol nem értékelik, bár im fog törni a szíved.

Ikrek

Gemini szeretik a izgalmat és kihívást, amely lépését egy új kapcsolat. Az izgalom egy új partner hozza idegesség, szorongás és a félelem, hanem egy nő született Gemini úgy érzi, olyan erős vonzerőt, hogy képes leküzdeni a zavarát és félelmét, és hogy végre teljesen őszinte és nyitott az érzéseidet. Kezdetben úgy villog, és körül körpályán a partnere, és lehet egy kicsit nehéz, hogy kérjük őt, találkozik, olvasni gondolatokat. Érzéseit intenzív és rájön, ezer módon kifejezni őket, és hogy a melegség tájékoztatta partner, de a kapcsolatok nem állandó. Amikor lenyűgöző megy, valaki más fogja a rajzolni és akkor találják magukat szerelmes szerelmes izgalom és új lehetőségeket újra megtapasztalni az adrenalin az új kapcsolatokat. Rájön, hogy nehéz elkövetni, és elérni a hosszú és stabil kapcsolat, de mindig megadja magát ugyanazzal a szenvedéllyel és intenzitással.

Mérleg

Mivel senki, Mérleg fejében, hogy szavazzanak a saját kárára. A mélysége hűségét kimondja, hogy minden kimenet partnerek elé, és azt tenni, ami a legjobb neki, de ez nem jó magának. Soha veszekedések és konfliktusok, mindig megtalálja a kompromisszumot, és végtelenül megbocsátó és dedikált. Úgy viselkedik megfelelően az érzelmeiket, de ez teljesen nyitott és sebezhető, és gyakran ő lesz fáj, mert a partner nem tér vissza az azonos érzékenység és nyitottság. Mérleg lásd az emberekből a legjobbat, könnyen elragadtatva és a szeretet emelkedik, hogy imádják, azzal a veszéllyel jár, hogy félreértik és sebesült, így a legjobb magukat a nem megfelelő partner.

Nyilas

Nyilas nő pimasz és merész kapcsolatuk, ő áll, hogy vezesse a hadsereg a háború, de a szeretet olyan erős és hódító, hogy nincs egyszerű módja annak kell kifejezni és megvalósítani. Ebben a küzdelemben, hogy kész fáj, és nem érdekli, hogy úgy a szenvedély, és nem érdekel, hogy mi fog történni azután, sem akarja kiszámolni, hogy nem repedt minden fegyvert, és az ő kapcsolata hosszabb ideig tartott. Csak bátor partner nem félek idén márciusban az ő szívét, az elme és a lény. És ő, mint a keresés, és nem panaszkodnak a sérülések és a fájdalom, hogy a küldetés, mert jobb szeretni és elveszíteni, mint szerette egyáltalán.

hal

Egy nő jegyében született a Halak nem számol az érzelmeiket cselekmények vezérlik az érzéseiket, nem játszanak olyan játékokat, és általában nem próbálja védeni, hogy ne sérüljenek. Ha szereti, ő teljes mértékben hisz partner, nyitott rá, és nem fél, hogy sérülékeny. Gyorsan felismerte a szerelem könnyen hozzá, és a levelek több, mint az ár érzelmileg őszinte kapcsolatok. Ez bizalmas és gyors őr le, de megérti a kockázatot, mivel már megtapasztalta a fájdalmat a szeretet. Ugyanakkor az is biztos, hogy a szerelem megéri a kockázatot.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét