Te csoda, ahogy lesz egy anya? A csillagok vannak, hogy megtudja, hogyan fog megbirkózni a gyerekek!

A csillagok azt mondják, hogy vannak bizonyos törvényszerűségek milyen anya, hogy nő legyen tekintetében ez a darab állatöv jel tartozik. Találd meg önmagad.

KOS

Előnyök: erős, öntudatos, bátor

Hátrányok: túl versenyképes gondolkodású, dühös, rögeszmés, hiú

Anya Kos egy igazi harcos, de az életben minden a megközelítést, mert mozog a csatában. Az anyaság nem a gyenge, és soha, és nem is lesz. Mindig megtalálja az utat, és higgy magadban, és az egyetlen sokk lehet, hogy most egy kicsit, hogy teljesen rajtad múlik. Ellenkező esetben először mindig azt gondolja, ezért szükséges alkalmazkodni egy kicsit, mert a baba itt van. Azonban amíg imádják a kedvenc állomást, meg fogja találni magát mindig az első helyen, mert kettő még két különböző ember. És ez a hozzáállás nem olyan rossz, főleg a későbbi oktatás.

BIKA

Előnyök: racionális, méltó

Hiányosságok: materialista, gyakran változó hangulat, hiába.

Anya Taurus célja az üzleti és az öröm. Először győződjön meg arról, hogy minden rendben van, majd ezt követően a szórakozás. Ön hagyományőrzők, hanem kalandos, de akkor is, hogy a gyermek tanulni és vasárnap, hanem adni neki, hogy vezessen egy motorkerékpár csak 12 év. Próbálja megtanítani a gyermekeknek szép nevelés és viselkedés, hogy mindig legyen a középpontban, hatóság, vagy a legjobb barátom. Mindaddig, amíg nem zavarba a gyerekek, nincs gond.

IKREK

Előnyök: kíváncsi, fiatalos szellem, kreatív, hajlandó semmit

Hátrányok: összefüggéstelen, ellentmondásos, türelmetlen, szereti szerzés bölcs

Lehet, hogy ez állandóan bizonytalan, de soha nem unatkozik az anyámmal, hogy ikrek. Ukućanoi mindig csoda, mi jár a fejedben, és minden lehetséges veled. Így eldöntheti, például megy a hajó egy tökéletes alkalom, hogy csak emelni a baba az első néhány hónapban. Az agy még működik, de valójában a legtöbb excentrikus anyja minden Zodiac.

RÁK

Előnyök: érzékeny, elkötelezett

Hiányosságok: overprotective, változékony hangulat, féltékeny, félénk.

Te egy igazi anya! Ez a vérben fiatal korban, akkor is, ha nem veszik figyelembe a babák mintha babák. Mert akkor otthon szülés és a szoptatás a lehető legtovább az igazi. A család akkor minden a világon, és a leggyakrabban építeni nagyon mély kapcsolat a gyerekek az élet. A szülési jól érzi magát, és mivel Ön, a világra nyitott, mert természetesen félénk. Néha azonban tudni, hogy egy sznob, de ha hagyod, hogy valaki az életedben, ez örökre, főleg ha kap, mint egy anya.

OROSZLÁN

Előnyök: született vezető, kreatív, magabiztos

Hiányosságok: nárcisz, túl energikus, dráma királynő.

Moms Lavice mindig észre, bárhol is van, és az anyaság átadás teljesen. Próbáld ki, hogy mindig ott van az ő gyermeke neki létrehozni egy érvényes emberi például, aki nagy dolgokra. Néha akkor is ha magas elvárásokat támasztanak a gyermekek, akik így terhelje. De amikor felnőnek, és sikeres lesz az orvosok, ügyvédek és művészek, hálás lesz. Semmi nem lehet útban, amikor valami megoldódott, különösen szeretik elrontani a gyerekek csodálatos ajándék, mert a büszkeség és az öröm.

Szűz

Előnyök: szervezett, a józan ész gondolkodás, az intelligens

Hiányosságok: szereti, hogy elítélje, sok odafigyelést, túl sok elemzés

Készülék anyukák mellérendelésének. Egyes anyák szülői úszni, mint hal a vízben, és néhány még meg kell alkalmazkodni, és megbirkózni. Annak ellenére, hogy a túlterhelés, mert mindig úgy gondolja, túl sok, és mindent, hogy tökéletes rendben, egyszer megérteni és pihenni. Hogy lehet segíteni egy barátom a Nyilas. Egyes anyukák érkezését a gyermek azonnal érezhető Matora és néhány gyermek rázza és frissítési. Legyen óvatos, ne menjen túl messzire, mert amennyire fantáziálni, és azt szeretnék, hogy minden tökéletes, igaz csalit, csak a nők test és a vér, a bolygó.

MÉRLEG

Előnyök. türelmes, becsületes

Hátrányok: nincs, hiába, sznob.

Ha kapsz, mint egy anya, meg fogja találni az egyensúlyt az életben, melyek oly sok keres. Ezután minden értelme, és kapsz egy igazi hangsúly. A mélységben a lélek akkor a legboldogabbak, ha van kinek élő és szolgáló gyerekek. Élvezze minden báját, hogy az anyaság hoz magával, játszani a gyerekekkel, és minden pillanatát a felnövő. Van türelme elmagyarázni nekik, miért kék az ég, és pontosan hol ment aranyhal az akváriumban, mert meghalt. Előfordul, hogy a korongot, hogy legyen óvatos, hogy elkerülje, például gyermekek modirali csak megmutatni másoknak. Mégis ők nem mutat, az egészséges távolságot szülők és gyermekek között, nem árt sem.

SKORPIÓ

Előnyök: erős, inuitivna

Hátrányok: túl sok ellenőrzés, paranoid, érzelmileg labilis

Ha az anya a Scorpio hangulat, minden jó, ha nem az összes megszökött tőlük, még a gyerekek. Nagyon védi őket, és gyorsan alkalmazkodnak az új szerep az anya. Bár lehet felszívott a világ többi része, amellett, hogy a gyermek szabadon oldódik. Lesz így a legjobb, hogy az Ön gyermeke biztonságos jövő, hogy tudja, hogyan kell a pénzt a tanulmányok és a születés előtt. Life with Mom Scorpio lehet fárasztó játék a sakk, de a királynő még mindig a legerősebb figura. És az anyaság akkor felbecsülhetetlen segítséget az intuíció, amelyre mindig számíthat.

PONTOZÓ

Előnyök: kalandos bölcs, tréfás

Hátrányai: közömbös, merev, rendezetlen

Élsz a pillanatban és az anyaság egy igazi kaland az Ön számára. Miközben a szabadságukat, ez lehet a sokk, hogy neked. Te valaki, hogy a hatalmat? Úgy működik, lehetetlen. Ezért elsőbbséget kell biztosítani a mások szükségleteit és alkalmazkodni az új helyzethez. Legyen óvatos, mert a hirtelen és anyaság ne így legyen. Ezért az a spontaneitás jó, de akkor is képes belegyömöszölni csak a gyerekek az autóban, és menj sehova terv nélkül. Tudta, hogy a szabadság a középső nevét, de fontos, hogy a gyerekek szinte mindent, amit csinál, mert még csak azt szeretnék, hogy az anyámmal.

BAK

Előnyök: szervezett, az árképzés, a hagyományos értékek, következetes, türelmes, figyelmes.

Hiányosságok: ideges, túl sok gondoskodás, pesszimista, gyanús

Néha úgy tűnik, hogy több, mint anya, apa, vagy akár mindkét szülő egyszerre. Ez nem az, hogy nincs női oldalon, de a rend és fegyelem csupa vér. Tartsa a tény, hogy a gyerekek meg kell tanulni mindent, amit tudnia kell. Szeretne közelsége velük, de nem az, hogy ők a legjobb barátja. Nem jelenik meg az érzelmek révén érzékenység, de ezzel. Te vagy az erő, amely húz mindent, és mindent tart a vállukat gondozása kisgyermekeket. Mégis néha egy kicsit lassú.

VÍZÖNTŐ

Előnyök: barátságos, vidám szellem, kreatív

Hátrányok: korlátozott, elidegenedett.

Mert akkor nem kell alkalmazni a szabályokat. Jobb, ha a kreatív káosz, és soha nem lehet unatkozni. Mintegy életed, mint egy nagy kaland, és azt szeretné, hogy a gyerekek úgy érzik, a varázslatos, hogy utazás. „Várják a váratlan”, amit bóják ismerteti. Ne lekötni is, de a kapcsolat a gyermek rendkívül meglepő az Ön számára. Gyakran, ha minden hideg és meleg, hanem felfedezni az új anyaság, hihetetlenül szép világot, hogy végül gyökeret verjen. Ügyeljen arra, hogy mindig tartsák „én” és a szülés után. Csinál, amit csinálsz, mielőtt anya lett.

HAL

Előnyök: elkötelezett, gondoskodó, kreatív

Hiányosságok: manipulatív, nem állandó, lelki, érzelmi és bölcs.

Tudod, hogy megnézi magát, mint egy istennő. De azért, mert mindig ott a gyerekek, és mindig készen áll egy kaland – nem tervezett utazás, túrák … De értem, hogy tartós lehet, néha kiteszik a gyerekek, ha felnőnek, de nem megfelelő eljárások. Mivel utálom, hogy valaki meghatározza, mikor és mit kell csinálni, akkor van probléma az adagolással és elalvás babák. A legjobb, akkor van valaki segítségére. A gyerekek mindig tudni fogja, hogy te vagy a legnagyobb támogatást, és minden adni a boldogságot. Ez minden bizonnyal elkényeztetett, és az Ön számára bűntelen. Ön ott elrontani őket. Néhány anya hal eszményíthetik gyermekeiket és miközben a szabadságot, hogy szinte az egész élet csak közel a gyerekekkel. Ön egy anya, legjobb barátja, tanácsadója, és minden, amit csinál hihetetlen könnyedén.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét