Taurus-horoszkóp január 2021.

Szerelem: Ez így rendben elhelyezett vonalzóval Vénusz Nyilas … csak nem ez a Szaturnusz, amely összefüggésben, csak nem az, hogy a Neptunusz, amellyel a tér … és nem csak a vezetők a területen a szeretet, hogy visszafelé mozog …, hogy csak nem … fordításban – de csak akkor, és nem egy mesés idő a szerelemre. Ha beleszeret valaki, akkor az az érzés, hogy „ez és nem más”, és hogy eléri élettartama végét érzi lelkesedés és a szenvedély az adott személy. Félek csak, hogy mindent, amit egy ilyen szép izmaštali a fejemben nem omlanak össze, mint a kártyavár azonnal ebben a hónapban. Tudod mit – tette, mielőtt elkezdődött volna … Hamarosan érzéki, így lesz. Ha kell egy kicsit óvatos, mielőtt valaki szállít szív fenntartás nélkül – igen, érdemes. Ez lesz januárban a jelenlegi és a szeretet a különbség évek, és beleszeret, aki nem az Ön tartózkodási helyét, és a visszatérés a korábbi partnerek, akik oly édesen megérinti az ajtót újra … gyerünk próbálja élvezni mindezt, ez nem obligát és nem esik teherbe, sok, de várni egy kicsit több időt a szerelem … a közel lakott – ugyanaz a vidám, nincs semmi. Egy kicsit több gyanúsított partner, egy kis gyanúja van, tervek nem felelnek meg, de ritkán találkozunk, vagy … vagy nem sikerül vitatkozni a legkisebb kis dolog. Problémák csökkenni fog, ahogy közeledünk a vége a hónapban. Ön házasságok – Full Moon az elmúlt évtizedben január a dobozt otthon, de akkor örülök, hogy megszabaduljon a feszültségtől, és kissé változtatni a viselkedését egymással.

Business: Most, amikor a Mars és elhagyta a pályát mindennapi üzleti körülmények és a kollégák, lehet egy kicsit könnyebb lélegezni. Néhány feszültségek esett, és telepedett le, talán azért, mert az ünnep hangulatát, és lazább megközelítés működik, ha elfelejtette, hogy komolyabb problémák, és kicsit jobban fog működni januárban. Már az első hónap részének Taurus nyithat némi esélye, és az olyan megoldásokat, hogy idegenek, hanem egy jobb kapcsolat a feletteseivel. Néhányan még kap anyagi elégedettség javulása vagy a dicséret a munkánkhoz. Míg az uralkodó a terepmunka megy retrográd, aktiválja a munkahelyek, amelyek futnak a múltban, mert most lehet befejezni. Továbbá, a gróf, hogy eljött az ideje, hogy dobja a maradék papírokat, és talán kijavítani néhány kihagyások, hogy készülnek Az Új rohanás és eufória. Az újhold a területén a külföldi terjeszkedés és ígéretek bikák lesz, különösen ebben a szegmensben távon. Egyedi álló és üzleti utak külföldön. Pénz változékony, de akkor nem lehet elégedetlen.

Egészség: A január belépsz meglehetősen kimerült, és megszorította az energia, így lehetséges, hogy különösen az első része a hónapban, akkor úgy érzi, hiányzik az energia és a veszteség az immunitás. Amellett, hogy a szezonális vírusok és a könnyű fogása hideg, bikák javasoljuk, hogy ellenőrizzék a vérkép és a női a lakosság egy része lehetett volna alaposabb nőgyógyászati ​​vizsgálat, különös hangsúlyt fektetve a hormonális állapot.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét