Taurus-havi horoszkóp október 2020.

JOB: Ez természetesen egy alapvető és fontos hónap bikák és a szembenálló Skorpió jegyében, ahogy ünnepeljük a bejegyzés a Jupiter a Bak. Mert akkor ez egy fontos időszak október 8-án, mert akkor lesz képes megváltoztatni a rendszert a munka, és akkor lehetősége van arra, hogy tegyen valamit a különleges ,, ,,. Ez különösen fontos azon bikák a lehetőséget, hogy egy új nagy projektek. Minden, amit dolgozott a távoli közeljövőben érinti a nagyvállalatok, akik a csúcson vannak, az ország külföldi partnerekkel.

Szerelem: A második felében a hónap van valami, hogy ad egy nagy lehetőséget, hogy világítsanak ezen a területen. Ha már régóta magányos, most itt az alkalom, hogy menjen vissza, és elkezd egy kapcsolatot valakivel, aki nagyon stabil és sikeres. Ha házas, vársz jobb együttműködés a házastárs, a megértés az első helyen, de miután ezt, és egy megújult szenvedéllyel.

EGÉSZSÉG: Taurus szeret pihenni, leškari, nem csinált semmit a ház körül, de ez mind rossz egészségi és általános állapota ennek a jele. Ezért van, hogy ezt a hónapban a fizikai aktivitás, mert kihűl, ami nem a barátod. Több mozgás, aerobic, futás a bár lek.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét