Taurus-havi horoszkóp november 2020.

JOB: Egy érdekes időszak a Bulls, különösen a dinamikus, a sok munka és az utazás jelzi majd idén novemberben. Ne lepődj meg, ha át kell telepíteni a régi iroda az első emeleten a második, akkor általában csökken, mint hivatkozni egy távoli helyre. Szükség van a felismerés, készen áll, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy van egy jutalom vagy válnak a csapat vezetője. Lehet, hogy némi humatinarni munka, amely egyesíti egy nagy csoport ember körülötte. A pénz, amit hirtelen jött, és meg kell szervezni a jól befektetni a megfelelő dolgokat, azt az értéket, akkor hozhat nyereséget. Bulls kiskereskedelmi időnk időszakban 10-16 november részesülhet. Ha csinálsz kapcsolatos munka a törvény, a bíróságok, ingatlan, várják a felbontás egyes hosszú távú helyzetet. A végén a hónap, akkor várható, hogy a vásárlás egy ház vagy lakás.

Szerelem: A tizedik hónap lehet üres szeretet nélkül, vagy magányos. A magányosság érzése nem te el, de te egy furcsa srác, keresi néha túl. Meg kell rendezni az érzelmek, különösen a hónap közepén, mert van rossz szempont, hogy vezethet egy érv a partner, akivel, és valójában nem kezdődött semmit. Stabilizálja a düh és a harag magad, mert hajlamosak a hirtelen kitörés. Bár lehet, kaland, majd nem kapcsolódik az Ön érzelmi élet, a végén a hónap alakulhat váratlan igaz szerelmet. Taurus feleségül kell javítani a kapcsolatot a partner, legalábbis a kommunikációban.

EGÉSZSÉG: általában hajlamos a sérülések. Lehet, hogy javítási valamit otthon, vagy üzletet kötni gépek. Legyen óvatos, ne út, és nem tartoznak, sérülések. Ha irodai, majd fordítsa immunitás erősítése, mert hajlamosak a fertőzésekre, különösen a torok, a tüdő vagy a fül, hogy nagyon fájdalmas lehet.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét