Taurus-havi horoszkóp december 2020.

JOB: A termékeny időszak a Bulls. Most van itt az ideje, hogy könnyebb, mint ami volt a nyár folyamán és ősszel. Meg kell befektetni jól visszatért volna sokszor. Bár tudja, hogy az összes saját csinál, meg kell találni a segítségre, amíg nincs bizalom a kapcsolatával, léteznie kell az üzleti világban. Mivel Mercury retro fizető késtél. Fontos, hogy ne demoralizálhatod de elviselni ezt az időszakot december 23-ig, mert azután, hogy lehet egy hirtelen nyereség.

LOVE: Érzelmileg jobb időszak december 9-től, amikor a bolygó a Mars belép a Skorpió jegyében, és a hetedik ház házasság. Mivel a szenvedély, vonzerő, izgalom. Ön tudja javítani a kapcsolatot a partner, annál jobban megérteni, hanem az elvesztett bizalom visszaállítását. Ha igen, akkor ez az Ön számára is megelőző időszakban, az új év van megjelölve, mint egy igazi jó, mert itt lehet találni valakit, aki illik hozzád. Ez egy stabil személy, aki hajlamos a hagyomány, a család, hanem egy független, munkamániás, tudja, hogy azért, mert nyilvánvaló, és a tisztelet. Ez egy nagyon jó időszak szeretet az egész földön jeleket.

EGÉSZSÉG: December kezdődik Hold a Bika, ezért nők kell figyelni, hogy az egészségre, különösen a hormonok, a reproduktív rendszer, és a férfi Bulls is a gond az alsó része a gerinc, hátfájás és természetesen meg kell tartani a hideg, a megfázás. Lek meleget, meleg ételek, de nincs nagyobb kalória. Téli jön, hosszú és hideg, és a kilók jönnek még gyorsabb.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét