Tartsa őket: Ezek a legnagyobb ellenségei a Star Sign

Ismeretes, hogy egyes állatövi nem állhatja egymást – de nem tudod, milyen típusú személyiség a jel legalább megfelel?

Kos
A fő ellenség: fúrt emberek
Mivel te nagyon energikus, és mindig készen áll a cselekvésre, és a jó hangulat, csak nem bírja az embereket, akik elpusztítása minden a rossz hangulat. Letargia egyszerűen őrült.

bika
A fő ellenség: Munkamániások
A bikák felelősek, és őket, akkor mindig támaszkodhat, hanem szükségét érzik, hogy kapcsolatba valamilyen szellemi vagy értelmes. Ezért igyekszem nem túl súlyos, de nem felelnek meg az emberek, akik önmagukat nagyon fontos és komoly ember.

Ikrek
A fő ellenség: Művészek
Ikrek gyakran hajlamosak a változó hangulatok és sötét fázis, ezért nem szeretem, hogy a környezet „emo” emberek, akik bekapcsolódnak a depressziós állapot. Az ikrek küzdenek a változások rapsoloženja, szerelem, hogy boldog legyen, és ezért nem akarja, hogy körül az emberek, akik húzza a másik irányba (például halak).

Rák
A fő ellenség: Titokzatos férfi
Érzelmi garnéla nem illeszkednek a titokzatos, „sötétebb”, és titokzatos személyiségét, és a leggyakoribb adalék Skorpió. Rák inkább felhúzott és otthon maradt, úgyhogy ezért nem értek egyet azokkal, akik jól, mint a igrajuigru hideg és meleg, és hagyja, hogy soha nem egészen világos, hogy hol állsz.

Oroszlán
A fő ellenség: Emberek, akik szeretnék a figyelmet
Leo magabiztos és szeret mindig a figyelem középpontjában. Mint ilyen, szerves nem tűri más emberek, akik teljes a bizalom, és alig várja a figyelmet. Így Leo a legrosszabb egyetért magát Leo! Van egy smao reflektorfénybe, és mindig kell törekedni rád!

Szűz
A fő ellenség: neurotikus
Hiper szervezett, über-aprólékos Szűz, minden, ami szenved, csak nem egy újabb szuper-szervezett személy. Néhány egyformán naurotičan ahogy csak emlékezteti Önt arra, hogyan viselkednek, és ezért nem tetszik.

Mérleg
A fő ellenség: „főnökök”
Mérleg mindig mérlegek – mindig keresi az egyes nyugalom, az egyensúly és a „Zen” békét. Ezért nem bírja az ilyen emberek vannak főnökeik, hogy mindig legyen a fő usvakoj baráti és a lényeg (mint például a Taurus). Továbbá, utálják az emberek, akik nem ismerik, hogy tévednek.

Skorpió
A fő ellenség: Dreamers
Ön egy összetett, kissé drámai és misztikus, és ezért meg, hogy a szélén idegek vezető emberek egész nap álmodik irreális dolgok (mint a Vízöntő). A tekintenek rájuk, mint buta, sekély bolondok, akivel inkább nem részvény levegőt.

Nyilas
A fő ellenség: Rajongók Szerbia
Nyilas élénk és mindig szívesen új iskustvara, ismerkedés az új országok és az utazás. Mint ilyen, nem érti az embereket, akik nagyon boldog, amijük van itt, és nem kívánnak látni, mi van ott, vége. Ezek CESTOR rákok, azonban ez a két karakter nem igazán értek egyet. Nyilas akar menni mindenhol, és mindent látni!

Bak
A fő ellenség: Bizonytalan emberek
Bak nagyon egyszerű – a világ felől egy szempontból, és még csak nem is gondol a változásokat. Ő a felelős, és komolyan mindent csinál -, mert nem világos, felelőtlen emberek, ez így van, lehet változtatni a hozzáállást, vagy véleményt valamiről egy éjszakán át.

Vízöntő
A fő ellenség: tradicionalisták
Az innovatív, szokatlan Aquarius nem mint bármilyen formák, keretek és szabályokat. Ezért különösen irritáló emberek tartott hagyományok és zastrarelih szabályok, a munkahelyen, főiskolán, iskolában vagy otthon. Aquarius nem maga kitalálni szabályokat, de hogy azok teljes mértékben megszüntette!

hal
A fő ellenség: gazember
Halak érzékeny, érzékeny, befelé forduló, és nem túl kommunikatív az első labdát. Ezért ezek különösen bosszantó rendkívül kommunikatív, hangos „bohócok”, aki minden összejövetelen kell lennie a felelős. Hadd találjam ki – akkor bosszantja Nyilas?

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét