Tarot horoszkóp astrofon

Ha azt mondjuk, horoszkóp legtöbb ember automatikusan úgy gondolja, az asztrológia. A jobb. Horoszkóp származik két görög szó; hora jelenti óra, és megfigyeljük scopos jelenti. Így horoszkóp diagram az éjszakai égbolt. Méri a minőségi idő a születés pillanatában egy személy, állat, stb tervezetét város. Segítségével a horoszkóp asztrológus tudja, hol a bolygók, érzékeny pontok, stb Mint látható a csatolt, kevés közös a zodiákus asztrológia és a tarot kártyák. Mindazonáltal néhány párhuzamot lehet vonni.

Tarot horoszkóp astrofon- egy kártyát egy karaktert (első rész)
Zodiac, amely szerves része az állatöv van osztva 12 részre, vagy a karakterek. A Tarot, minden csillagjegy egy megfelelő térképet. Kos azonosították a Major Arcana Car. Miért ez a térkép? Mivel Car szimbolizálja a tulajdonságok, amelyek többé-kevésbé díszített tavasz első jele. Autó jelenti: rend és fegyelem, tisztaság, mozgás közvetlenül, impozáns magukat hatóság, a férfi szexuális energia, szakmákban, mint a katona vagy rendőr. Taurus megfelel a fő Arcana császárné. Ez jelenti a bika jellemzőit; passzivitás, női szexuális energia, a termékenység, a jólét, a lustaság, értelme a stílus, stb Gemini tartozik Mag vagy varázsló főleg azért, mert ez a térkép jelentése tanulást. A probléma ezzel a kártyával gyakran hazudik. A következő jel Cancer kapcsolódik a térkép alatt a 2. számú, a Legfelsőbb papnő. Ez egy térkép egy erős intuíció. Az álmok fontosak, mint a látás. Itt élvezheti a csendet.

Tarot horoszkóp astrofon- egy kártyát egy karaktert (második rész)
Ötödször jel, Leo tartozik a fő Arcana hatalom; birkózni saját démonaival, legyen kitartó és bátor, szelíd életet. A következő jel, Szűz társul a Remete. Itt a kulcs szó – alázat. Mivel az örök törekvés a tökéletesség. Mérlegek tartozó szerelmeseinek. Térkép a szeretet és a családi kapcsolatok és az üzleti kapcsolatok, amelyek folyamatosan kompromisszumok keresésében. Skorpió a haláltól. Térkép gyökér változások, az emelés a semmi.

Tarot horoszkóp astrofon- egy kártyát egy karaktert (harmadik rész)
Nyilas kapcsolódik a fő Arcana a pápa. Pope szimbolizálja a vallás és a vallás befolyása a mindennapi életben. Pope és a Nyilas is állandó értelem keresése. Major Arcana ördög tartozik Bak. Függés a kérdés itt a legnagyobb; vagy a szegénység kérdését, vagy egy kísérlet arra, hogy segítséget pénzt kap az irányítást az élet minden területén. Őrült tarot jelentése Aquarius. Őrült jelzi eredetiség, egyenlőtlen környezet (fizikai vagy más módon), nem illik kompromisszum így. Az utolsó jegyben, Halak társított fő Arcana egyensúlyt. Mortal és tökéletlen ember itt találkozik halhatatlan és tökéletes angyalok. Folyamatosan csapdába világok között.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét