Szűz-Jóslás, jósda havi horoszkóp 2020 decemberére (Astronet-ezo)

Szerelem: Legtöbben harmonikusak az érzelmek terén, kivéve azokat az első évtized Virgosát, akik újdonságot akarnak, és tönkreteszik a már kielégítő kapcsolatot. Egyszer azt fogja gondolni, hogy a drámai pillanatok visszatérnek az életbe, de a következő pillanatban rájössz, hogy ez mind a változások része. A veszteség érzése csak a fáradtság és a pihenés szükségességének tükröződése. Ne erőltesse magát, és álljon meg egy pillanatra. Ön képes alkalmazkodni és gyorsan reagálni, így most megteszi ugyanezt

Munka: Ha magánvállalkozással foglalkozik, akkor lehetősége van egy olyan utazásra, amely a hónap közepén újságokat hoz el neked. Nem szabad túl sokat örülni, de minden bizonnyal meg fognak ragadni a megfelelő helyzetek, amelyek új életmódot és a lakóhely megváltoztatását vezetik be. Nincs hely a hibáknak és mulasztásoknak, de nem kell félni. Tudni fogja, hogyan kell megbirkózni bármikor.

Egészség: A cukorbetegeket december 8-án és 9-én kell vigyázni. A cigaretta lemondásának ideális ideje ennek a hónapnak a közepén van.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét