Szomorú, szomorú és szánalmas: született e állatöv jel nagyon érzelmes

Ezek nehéz kezelni az élet kihívásaival, patetišu és a dráma.

Ez az állatöv jel Rák.

Gyengéd és melankolikus rákok nehéz kezelni szinte minden az élet kihívásaival, gyakran nincs ereje további erőfeszítésekre és rettenetesen félnek a kudarc és fájdalom. Ezért o húzott báb, ahol úgy érzik, legbiztonságosabb. Abban az esetben, azt tapasztalja, hogy a csökkenés az életben, ne próbálja felvenni a harcot, de nem adta fel, zászlaja alatt „lesz, ami lesz.”

Mikor jön a szerelmi ügyek, tagjai ennek a jele valódi EMOtionals. Teljes mértékben lemondani partner, aki fut, és soha el nem engedni. Amikor megragadt Rák lesz a legtöbb pályázat, leggondosabban és legbőkezűbb lény, de ugyanakkor nagyon érzékeny és sértő.

Arról álmodik, nagy szerelem, harmonikus kapcsolatok és a házasság, és ha nem felel meg az érzelmi igényeit, lehet elkövetni hűtlenség egy kapcsolat vagy házasság.

Mivel a nagyon érzelmes, rák inkább sírás és pátosz, valamint a történet a „soha senkinek, hogy a szeretet,” Ha ő / ő adott helyet gyantázás rapszodikus, egy időben minden bizonnyal erre felsorolja az összes olyan esetben, amikor van sértve vagy fáj, de ez (az ő / ő fej) sokan voltak, és gyakran.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét