Szókimondó: Két állatöv jel, amely mindig kiöntötte igazság az arcon

Ők őszinték, hogy a végén, soha nem fog hazudni, sem manipulálni.

Kos

Ennek első jele az állatöv, Kos rendelkezik hihetetlen energiát, hanem egyfajta igazságszolgáltatás. Ő egy harcos, de az életben tart az igazság, és akkor soha nem tapasztal, mivel ez a megjelölés rejt, és rejteget valamit tőled.

Tagjai ennek a jele nem érdekel, hogy milyen benyomást hagyott a másikat, de nem is érdekel a véleménye az emberek róluk. Mindig van egy közvetlen és gond nélkül mindig megmondja, mi van a fején. Az egyik a tulajdonságok, hogy rendelkeznek a hatalom az önkontroll, de nagyon ideges, ha nem akarja hallani, mit kell mondani.

Vízöntő

Aquarians nyitott, kommunikatív, szociális. A jó diplomaták és nyitott ötletek, és tagjai ennek a jele, korlátozás nélkül beszélni az elméd, és nem zavarja, hogy függetlenül attól, hogy eleget tesz azoknak, akik hallgatni őket.

A legnagyobb hátránya, hogy a makacsság, és hogy lehet olyan kitartó, amely megalázza mások véleményét csak azért, hogy ne mondja ő. Van egy nyitott és analitikus gondolkodás, és úgy vélik, hogy rendkívül fontos, hogy az egyes kifejtsék véleményüket becsületes módon.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét