SZÍNES horoszkóp: A választott színek festés a lakásban is, hogy segítséget ASTROLOGY!

Kiválasztása színek festmény kap, hogy a válság az identitás. Legközelebb, ha szeretné felújítani egy lakást, forduljon a horoszkóp.

Aries – rózsaszín

Ön abban, dinamikus és kissé kalandos. Bár sokan úgy gondolják, hogy a rózsaszín gyermekek szobák, tudja, hogy ez az erős, bátor és tökéletesen felnőttek. Mint te, a rózsaszín a színe, hogy tartja a helyén.

Taurus – fekete

Egyesek azt mondják, hogy te makacs, de tudjuk, hogy csak tartsa a véleményüket. Tudni értékelni a szépséget és a luxus, de úgy tűnik, hogy trendsetters és csak azért, mert a fekete ruhák olyan jól vannak – Ön bátor és divatos.

Twins – sárga

Az ikrek élénk, rugalmas és nagyon szociális. Napos sárga szobában csak illik, mint társadalmi lény. Többek között, a sárga rugalmas, úgy, hogy elfér színes részleteit, és ebben az évben az a tény, hogy a környezet könnyen unatkozik.

Rák – világoskék

Te egy igazi otthonülő, érzékeny lélek, aki hű a végén. Világoskék színű sugároz rezgéseket, amely segít feltöltődhet. Ezen kívül ez a növényzet ösztönözni fogja, hogy egyre kreatívabbak.

Leo – lila

Hol van olyan dráma, van egy oroszlán – és úgy gondoljuk, hogy a lehető legjobban. Akkor dobja fel az életét mindenki a környezetében, inspirálja őket a jelenlétükkel. Ön egy csillag a cég, és a királyi szín illik.

Szűz – krém

Ön egyike azoknak az embereknek, ami megkülönbözteti húsz árnyalatú ezek a színek. Az aprólékos és intelligens vagy, hogy van egy praktikus oldala, amely lehetővé teszi megrendelések semlegesnek színválaszték csak bölcs.

Mérleg – Zöld

Minden, amit leírt súlyos, de tisztességes ember. Van erős akaratú, hanem egy szelíd oldalán értékelni a szépséget minden formájában. Az élet célja, hogy elérje az egyensúlyt, és a zöld szín csak ott, hogy segítsen – ez a harmónia.

Scorpio – piros

Ön egy szenvedélyes ember, aki mindent megtesz, azáltal, hogy a fejét a magad és a szívet. Piros illik a személyiség, de ez is a képességét, hogy köti a döntéseink. Az ösztön általában jobb.

Nyilas – csokoládébarna

A baráti te vagy az egyetlen, aki filozofál, híres a bölcs szavak. Bár van egy személy, aki tele van energiával, barna árnyalat intenzitását, amely segít, hogy üljön szűk.

Kecske – szürke

Fenntartott, a beteg és méltó, úgy vélik, hogy a jó dolgok jönnek azoknak, akik várnak. Ön fegyelmezett és minden van egy terve. A semleges árnyalat, mint a szürke tökéletes, időtálló választás.

Aquarius – narancssárga

Barátságos, de független. A stílus inkább a szokatlan és eklektikus döntéseket. Mint egy igazi ember, meg tudja-e látni a dolgok jó oldalát, hogy mások elkerüljék. Ez citrus szín egyedi, mint te.

Halak – sötétkék

Fantáziadús, érzékeny, nagyon saoseajni azt mondja, hogy a víz alá. Mint a rák, akkor természetesen arra törekszünk, kék, mert megnyugtatja Önnek. Azonban, ha inkább sötétebb árnyalatú, hogy akkor jár, sokkal kényelmesebb és nem zavarja meg.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét