Szeretik a mennybe: Szerencséd, ha ezzel a jellel ellátott

Ha megy, hogy a szerelem egy személy született ez a jel – valóban, őrülten, mélyen, szüksége van egy biztonsági rés annak érdekében, hogy képes legyen felfedezni, mit jelent, hogy szeressék teljes szívedből.

Az a vágy, hogy táplálják és ad minden, ami szükséges, hogy javítsa a világot, amelyben él, ő lesz kimerült rögzítő dolgokat, és hagyja őket jobban megtalálták őket, írja Elephant Journal idézett Atma.

Ő – Rák.

Úgy véli, a szeretet a legnagyobb erő az univerzumban, és ő a legjobb, legügyesebb ellenőrzés és mágikus.

Tropic folyamatosan kritizálták, mert a változó, és gyakran komor hangulat, de fontos tudni, hogy a kedves Rák úgy érzi, minden. A kommunikáció kulcsfontosságú, ha azt szeretnénk, hogy a félreértések elkerülése végett, ami a romantikus egyensúly.

Aranyos dolog, vagy átgondolt token megbecsülés fogja elindítani pályára egy csillag, egy meggondolatlan megjegyzés vagy szükségtelenül figyelmen kívül Bacic örvény egy sötét gyanú, és vizsgálja felül, mint például: „Mit tettem, hogy ezt érdemlem?”

Úgy érzi, minden, és gyakran vágyik időt kell fordítani a magányban, az ő gondolatai.

Időről időre meg lehet téveszteni, hogy képes egyszerre egyformán stidjiv és bátor.

Tart óriási mennyiségű munkát a jobb Cancer megszabadulni a megszilárdult héj, amely védi a nyers érzelmek. Sok rákok partnerei tartsa a távolságot, miközben úszik ismeretlen vizeken, és győződjön meg arról, hogy ez a „biztonságos”, mert tudja, hogy ő szereti a fele.

Annak ellenére, hogy szereti, ha spontán, Cancer irtózik rövid életű kaland, magad tartani, mint egy ajándék egy különleges ember.

A rák gyakran kreatív és mindig kifejező. Figyelmes jellemezve ő stílusa a kapcsolatokban, amikor megkapja az egyik a szívedben, akkor mindig a fejében.

Ő fog adni mindent ő, és cserébe Nagyon kevés, hogy boldog legyen. Csak azért, hogy úgy érzi, tiszteletben és biztonságos az emberek között, akit szeret.

A társa tisztában kell lennie. Ön nem az első partner, és akkor lesz boldog, ha te vagy az utolsó, és a folyamat során fontos tudni, hogy sok ember megsérült. Azt kérdezi, hogy gyógyítsa a sebeket, csak meg kell tudni, milyen fontos, hogy képes legyen benned, mert kapsz a minden.

A múltja van tele méltatlan szerelmesek, csak azért, mert még nem tanult, milyen csodálatos ember.

A legnagyobb ajándék szívét – aki szereti, majd amikor mindenki más feladta, mert látja az apró napsugár, hogy elmondja neki, hogy a sötétség után van fény.

Mi úgy néz ki, az a stabilitás, bár az élő és a kaland!

Azt akarja játszani, hogy vizsgálja meg, és ásni az ismeretlen valaki, akinek meg van győződve arról, hogy lesz egy biztonsági háló, ha azt tapasztalja, a visszaesés. Az évek során gondoskodik sokat. A jövőbeli boldogság a szerelemben, azt akarja, hogy az ember, hogy kényelmesen a saját bőrét, az a személy tud nőni.

Rák kapsz mindent, amit akar egy kapcsolatban, mindig úgy gondolta, hogy mesék valóságos, és hogy két ember élhet boldogan.

Az Ő szeretete tiszta, valódi és 100 százalék valódi. (Sajnos, sokan nem tapasztalt szeretet, mint az övé, így a legtöbben nem tudják, hogy mit kell csinálni vele … elutasítják azt, vagy ami még rosszabb – magától értetődőnek.)

Egy bátor lélek, aki hajlandó megengedni, hogy szereti a nagy szív rák, akkor lehet, hogy csoda másoknak láthatatlan. És hadd akkor a ketten élvezni eufórikus ragyogás árad, akik értik az értéke írásban saját mese.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét