Szerelmi horoszkóp október: skorpió, csak irigyellek

Skorpió, előttünk egy hónap tele szeretettel és szép pillanatok, miközben kedves Halak hoz néhány kisebb problémák kapcsán!

Néhány jön rohanás a pozitív energia, néhányan szembe az élet kihívásaival, és a tagok egyéni karaktert vár a szerelmi élete.

Kos
Októberben lesz a Rams nagyon jó, különösen, amikor a szerelmi kapcsolatokat. Mi lesz jobban érezzék magukat, és hogy minden jobban megy, javulást a kommunikációban. Ezért kell szentelnünk partner, és néhány nézeteltérések, hogy köztetek szabály, akkor kap gyorsan és sikeresen megoldott. Azok, akik a kötvények szeretnénk, hogy néhány változtatást, amelyek hatással lehetnek a néhány fontosabb döntéseket, mint például, hogy együtt élni, vagy bővíteni a családot. Nos, nem jó, hogy csak elfoglalt, de azt is szabadon élvezhetik ebben a hónapban. Csak ideig voltál partner nélkül, de kell-e módosítani, mert a napok jönnek, ha lesz sok lehetőséget megismerni valakit új, érdekes és minőség komoly kapcsolatot. Tartsuk szem előtt, hogy valaki tetszik nem válik a megszállottság, mert lehet, hogy a tervei a tökéletes kapcsolat sikertelen.

bika
Bulls, October hoz néhány kisebb probléma, amikor az érzelmi élete forog kockán. Meg kell mindig figyelembe, mit kell tennie, és azt mondják, hogy sikerült fenntartani az egyensúlyt a partnere, és nem találkoznak néhány vitát. Szinte minden, ami történik sikerül kezd az idegek és minden el lett mondva shvataćete nagyon személyesen, ami vezet a vita a partner. Próbáld ki, hogy a kommunikáció a partner nyugodt és türelmes, és az is fenntartani az egyensúlyt köztetek. Amikor foglaltsági Bulls van némi probléma, szabad, mint ők vállalták, hogy a magány és a magány. Ne hagyja egyszerűen, hold érzéseket podaleko hogy történt volna, hogy szerelmes. Azonban ez tetszik vegyülnek, flörtölni ebben a hónapban, ami oda vezethet, hogy néhány új szerelem.

Ikrek
Gemini október nem hoz túl sok újdonságot, amikor a szerelem. Tedd a partnerekkel, a figyelem és érzékenység, amely megadja, de van néhány dolog, amit tudja, hogy kisiklik. Ez azért van, mert nincs egyértelműen meghatározott viselkedési módok, egymást olykor nem tartják tiszteletben a személyes tér, a szabadidő és időt magadnak, de ha egyértelműen megmondani, hogy mit kinek szíves akkor lesz a kapcsolat álmai. Hogy minden alapvetően jó elfoglalt, így a szabad Gemini. Élvezik szórakozik, flörtöl, de október hoz sokkal több szexuális étvágyát, így figyelembe véve ez is igen szép és érdekes hónap.

Rák
Egy érdekes hónapban szinte minden tagja a Star Sign. Úgy érzi, a rohanás a pozitív, fiatalos energiával, ami nagyban befolyásolja a szerelmi élet és a hozott határozatokról hozza el. Ha van valaki, akivel néha lát, vagy olyan személy, akivel nem akarsz csak egy komoly kapcsolatot, akkor kérdezd meg magadtól, hogy ez a személy ugyanazt akarja, mint történt volna bántani mások érzéseit. Azonban a pozitív energiát, hogy érvényesül köztetek befolyásolja a növekedés a szexuális étvágyat, de ezzel kapcsolatban, és úgy viselkednek, ahogy tetszik, és ízek. Egyik szabad Rakova nem más, először szocializálódnak, nyitott flört, nem sok érzés. Ez az az időszak, amely alkalmas mindazok számára, akik a hosszú kapcsolatok, mert akkor még több jön össze a partner.

Oroszlán
Lions közelgő hó, hogy hozza kevesebb problémát a kommunikáció a partnerekkel. Nem lesz csak a hangulat, hogy megértsék az egyes folyamat a partner, ami hatással lesz a létrehozása némi vita és nézeteltérés köztetek. Be kell, hogy van egy kis türelem, a megértés, hogy a szenvedélyek megnyugodott, és annak érdekében, hogy ne hozzon létre problémát semmiből. Nem mindig kér mások véleményét és savegte, egyszer is elég hallgatni, amit azt mondja, az intuíció, és akkor a helyes lépés. Ez természetesen igaz a Lions ingyen, ha érzésem szerint itt az ideje, néhány változás és az új lépéseket, akkor nyugodtan megtenni.

Szűz
Foglalt Virgin találkozás bizonyos szem problémák októberben, amikor az érzelmek tekintetében. Lesz akar, és nem csak mi illik hozzád, mi teszi boldoggá, ez egy teljes tévedés. Meg kell néha hallgatni, amit az, amit a partner akar, és hogy akkor és hajlandó kompromisszumot, hogy a kapcsolat jól működött. Elég akarat a szerelmi életét, és befolyásolja a pénzügyi helyzete, illetve az a tény, hogy ez nem kielégítő, így lesz ez az érzés prenostii minden területén az életüket. Szükséges, hogy gyakrabban vannak a kör közeli emberek, család, barátok, hogyan érzi magát jobban.

Mérleg
Októberben lesz sok elfoglalt mérlegek döntőnek. Lesz az erőt és akaratot, hogy partnere mondjuk mindent, ami bánt, és minden, amit igazán számít, és beszélje ezt civilizált és konstruktív. Ezért, akkor lesz kész futtatni egy olyan partnerrel, egy komoly beszélgetés a jövőben a kapcsolatot. Lesz annak szükségességét, hogy megoldja az összes nézeteltérések végén. Mindez fogja követni azokat, akik szabadon, és akkor szeretné futtatni csak nyílt és tiszta beszélgetéseket. Mindent egybevetve, októberben az Ön dinamikus, ami tükröződni fog a javulás a szexuális életet. Elérhető mérlegek valószínűleg így is marad, amíg nem tudja az a személy, csak jobb.

Skorpió
Skorpió, az Ön előtt egy hónappal a teljes szeretet és a jó idő. Az egyik Scorpio, amelyek kapcsolatban lesz a vágy, hogy még közelebb a partner, akkor nem, így ebben az időben volt a legjobb, hogy az Ön és partnere lesz egy rövid, romantikus utazást. Te nem az elmúlt hónapokban, hogy elég időt szentelni a kapcsolatot, de most már túl késő, így lesz minden a munkaterhelés, hogy elég értékes. Október határozottan a hónap szórakozás és a jó hangulat, ami mutatkoznia a szexuális életet. Ha szabadon Scorpio jön, tanácsadás számukra, hogy pihenjen egy kicsit, mert nem kell mindig tökéletes, még csak nem is a partnere. Lehet, hogy a lehetőséget, hogy indul egy minőségi kapcsolat egy személy, aki nem teljesen a kritériumoknak, de csak azért, mert nem látja más lehetőség, hogy menjen a saját javára.

Nyilas
Elég szenvedély jel októberben, amikor a lövő van szó. Szinte minden fog alárendelni az örömei, miért a szexuális életet igazán kihasználni, és a partnere lesz nagyon elégedett. Lesz elengedhetetlen linket frissíteni néhány érdekes fejlemények az ágyban, de ráadásul jön össze a partner. Azok a házasság, az is jó hír, van egy nagy lehetőség, hogy bővül a család és a baba is úton van. Ez a szeretet fog uralkodni a hangulat a szabad tagok ezt állatöv jel, így ez nem az Ön számára október nem lesz módja unalmas.

Bak
Ha Bak illeti, októberben egy nyugodt hónap, amelyben meg kell, hogy szükség van, és a vágy, hogy általában található a kör család, a barátok és partnerek, természetesen. Rengeteg időt tölt a gyerekekkel és a partner, ha házas, akkor tovább fogja erősíteni a kapcsolatokat. Azok számára, akik a kötés ideje, hogy nem egy komoly beszélgetés a jövőben, és úgy dönt, hogy mi legyen a következő, a közös lépések, mert már kezdtem érezni egy nagyobb adag egyhangúságot. Szabad Bak lesz a lehetőség, hogy egy rövid út az üzleti találkozik egy érdekes ember, akivel lehet elérni a „mélyebb” kapcsolat, és kezdjük komoly kapcsolatot.

Vízöntő
Lesz elég elnéző a partnere október folyamán, ami néha nem reagál, ahogy azt igazán reagálni, mert akkor néha egyetértenek nézeteit akkor is, ha nem reagálnak. Annak ellenére azonban, eltekintve néhány alapelvet és mit jellemezve, ez hozza egy jó adag izgalom és dinamizmus a kapcsolatot. Elérhető Aquarius lesz nagyon raspoložćene a szerelem, szenvedélyes kapcsolat, de akkor nem lesz probléma, hogy vegyenek részt a rövid távú kaland.

hal
Október Fish hoz néhány kisebb problémák egy kapcsolatban. Gyakran jönnek vita és nézeteltérés, mert nem hajlandó teljes mértékben megértsék és hallgatni egymást. Nyugodt szenvedély, türelem, és próbálja meg úgy, ha rájössz, hogy tévedsz, és ahol az „akadály”, amely gátolja a normális működését. Elengedhetetlen, hogy viselkednek, és a munka, mint egy csapat, és nem külön-külön, mert egy ilyen kötés legyen egy a sikerhez. Elérhető Fish talán október folyamán képviseli az állapotát, így nekik egy nagyon kellemes, mert volt egy hosszabb peirod magány.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét