Szerelmi horoszkóp február 2021

KOS

Az első évtizedben a február 2021, Vénusz, bolygó a szeretet és az uralkodó a ház pár Kos jó helyzetben, reményt ad, és segít a megvalósításában reményeket. Társadalmi élet segít abban, hogy különösen események, amelyek részt vesznek a növekvő számú ember, és célszerű, hogy elindítsa, ha ez szükséges. Miután február 11-Vénusz a Halak, a jele, hogy adja meg a hatalom, vagy rossz házat, amely nem hagy teret a választás szabadságát. A második és harmadik évtizedében hónap lehet, hogy erős érzelmeket, de lehet, hogy nem örülnek neki. Lehet, hogy a titkos szerelem.

BIKA

Február 2021 ígéretes hónapban a Bulls, amikor a kapcsolatokat. Jupiter, Egyesült Boldogság, található a házban pár Taurus, a kölcsönös fogadáson Mars az uralkodó ebben a házban. Ez egy jó beállítás, amely a Mars és a Jupiter együtt kell működniük az Ön érdeke. És ez még nem minden! A második és harmadik évtizedében kialakult nagy hármas között Jupiter és a Vénusz, bolygó a szeretet. Mindkét bolygó pozitív hatása van, így teljesítését és az új lehetőségeket. Ugyanakkor elvárják, hogy akkor először növekedni nehézségekkel annak érdekében, hogy az álmaidat. Ha bármikor meg kell tenni egy mély döntést, alaposan gondolja át, mert amit Nyilvánvalónak tűnik, félrevezető lehet. Ha a fáradságot, ha nem idealizálja a dolgokat, és ha marad földelt, akkor minden rendben lesz.

IKREK

A Mars a házban szenvedély Twins február 2018, szenvedélyes hónap. Trošić sok energiát a szerelmi életét. Támogatni fogja az a személy, akivel törődnek, vagy megpróbálja rávenni. A legjobb dolog, amit tehetünk, hogy fogjanak egy közös projekt, az innováció és valami hasznos. Ha jelenleg udvarolt valakinek, győződjön meg róla, nem láthatóan mutatják a szándék, ne legyen túl közvetlen. Válasszon egy árnyaltabb megközelítés. Ha a kapcsolat megy keresztül a válság, nem lehet impulzív. Mars akkor lehet kiváltani, de lehet érv. Ha megnézzük egy másik irányból a helyzetet, a szeretet és az üzleti életben is összefonódnak.

RÁK

Love Life of Cancer februárban 2018 van egy komoly hangulatot. A Szaturnusz és a Plútó a házban kapcsolat Rák egy közös élet súlya alatt kötelezettségek, közös erőfeszítéssel, vagy érdek. Talán látni a dolgokat érett szemek, vagy szeretné, hogy kiderüljön igazságokat az Ön érzelmi igényeit. Az első évtizedben a Vénusz hatása hozza az új igények helyzetek elemzése és a dolgok, a jobb megértés és felfedi titkait. Az elmúlt évtizedben elsősorban a szellemi, kulturális és szellemi kompatibilitást. Végül, de nem utolsósorban, ne felejtsük el, hogy a Jupiter a házban erotika rák és az ilyen szerelmi élete funkcioniraće tökéletesen. Szerelem ajánlatot nem fog hiányozni.

OROSZLÁN

Februárban 2021 fogsz tapasztalni néhány érdekes eseményeket. Először is, a Mars a házban szenvedély láva, ami beszél a robbanás a szenvedély és a szeretet az élet. Mars hozza a szomjúság a kaland, a féktelen vágy és égő szenvedély. Lehet, hogy ez a szerelem első látásra, és erős érzelmek, vagy események, amelyek a víz is hektikus, és ezért képes arra, hogy néhány ostobaságot, és a végén a baj. Napfogyatkozás akkor az otthon teljes Lava és hajlamának váratlan események, hogy valami teljesen új. A legtöbb szerencsétlen a szerelemben lesz az első része februárban, amikor ő és a Vénusz a házban összesen Lava.

Szűz

Az első évtizedben február 2021 nincs jelentős eseményeket, de az elején a második évtizedben a helyzet megváltozott, és a jobb. Vénusz belép február 11-én 2018 a ház a Virgin pár, ami jó hír a Virgin, mert Venus hozza a szeretet, a megértés és a boldogság. Annál nagyobb az esélye eléréséhez boldogság, mert Venus hármas a Jupiter, az uralkodó a ház a Szűz pár. A legvalószínűbb az, hogy a helyzet pozitív fejlesztését az utazási, találkozók, beszélgetések vagy az azonnali üzenetküldés. A döntő tényező a mentális levelezést. Asztrológiai áramkör kedvezőbbek szerelmi élet második évtizedében a hónap, amikor a nap áthalad a ház pár Virgin.

MÉRLEG

Könnyen előfordulhat, hogy beleszeret a február 2021 év. A higany az 5. ház Mérleg, ahol ez történik, és napfogyatkozás, így számíthat a váratlan vagy szokatlan események kapcsolódnak szerelmi életét. Eksperimentisaćete, el fogja érni bizonyos változásokat, vagy meg fog lepődni a változások. A legvalószínűbb, hogy ez fog történni az első két évtizedben. Másrészt, az első évtizedben a legromantikusabb és legérzékibb azóta eltelt időszakban és a Vénusz a 5. ház. Kapcsolatoknál mérlegek fontos a kommunikáció, az utazás és a szellemi kompatibilitást. Az üzleti és a szerelmi élete lehet egy kapcsolat.

SKORPIÓ

Február 2021 volt egy nagy hónapban szerelem és a házasság, különösen az elmúlt két évtizedben. Jupiter az uralkodó háza szenvedély Skorpió, a Skorpióban, és a házban a szenvedély Vénusz bolygó a szeretet és az uralkodó a ház pár Skorpió. Ez a készlet a bolygók nagy érzéki töltést ígér Scorpio öröm és a szórakozás, az érzelmi teljesítése és a boldogság. Ebben az időszakban lehetséges elkötelezettség, és ha még nem találkozott vele a szeretet, is beleszeret. Ha Will gondolni koronázási köze a házasság és az élet együtt, és még a gyerekek. Minden összeköti párok pénzt kell tapintatosan és gondosan mérlegelni kell.

PONTOZÓ

Februárban 2021 Mars megy keresztül Nyilas és úgy beszél a fizikai energiát, vágyak, szexualitás és a szenvedély. Mars uralja a házat szerelem és erotika Nyilas. Tudni kell, hogy dolgozzon, hogy február néz ki? Igen, az ötlet! Ez lesz egy forró hó, nagyon meleg, bár a tél közepén. Szerelem hív téged, és nem indítja. Érzések intenzív szenvedély és erős keres teljesítése függetlenül azonnal kockázatát vagy következményeit. Amikor ez megtörténik, napfogyatkozás, Mercury, vonalzó Nyilas pár, nagyon közel lesz a nap. Ez hozza a váratlan események, hirtelen fordulat, vagy az új helyzet, esetleg kapcsolódó utazási, telefonálás vagy üzenetküldés.

BAK

Az első két évtizedes február 2021. foglalkozik gyakorlati kérdéseket a szerelmi élete; pénz és a közös felelősség. Körül a 6. és a 7., február többet várnak a szenvedély, vagy egy pár, hogy elérjenek valamit együtt. Február 11-én a Vénusz, bolygó a szeretet és a szenvedély ura a ház Bak, belép a Halak, a jele, hogy ad neki több energiát. Ez azt jelenti, hogy a második és a harmadik évtizedben romantikusabb, érzések erős lesz, és a körülmények kedveznek a szeretet. Ezt támasztja go utazási, kommunikációs és szellemi kompatibilitást. Szerelem az élet hozzájárulnak kiment, szocializációs, bővülő társadalmi kör és eszmét cserélni. Ez életmód segít be egy új kapcsolatot, ha úgy tetszik, vagy hozza üdítő régi kapcsolatokat.

VÍZÖNTŐ

Február 2021 mosolyogsz … forgatókönyv tökéletes volt az első két évtizedben, amikor a karaktered halad Venus (a bolygó a szeretet, a nap (ura a ház pár Vízöntő) és a Merkúr (ura a ház szenvedély Vízöntő). Egy ilyen társadalomban lehetetlen nem élvezni szerelem! egyszerűen nem lesz bypass a torrent az érzetek, akkor kap immodestly ajánlatokat, nyilatkozatokat és a bevételeket szeretik, és hasonlók. a dolgok önmagukban egymásra csak jobb, és akkor a reflektorfényben és eseményeket. lesz csábító és ellenállhatatlan. az ilyen szerencséje részben kerül sor és az elmúlt évtizedben a februárban, de a megközelítés lesz a gyakorlati és reális.

HAL

Az első évtizedében február 2021 év unalmas, és nem lesz érdekes esemény. Bizonyos esetekben lehet csalódás vagy a magány, mert a Vénusz, a bolygó a szeretet és az uralkodó a ház teljes hal a dobozban, ahol nincs kényelem. De a helyzet hamarosan kijavítani jobb. Február 11-től, amikor a csábító és érzéki Vénusz belép a Halak, gyere te boldog időt; harmonikus kapcsolat, a körülményeket, amelyek segítségével hozza gőz és elmélyítésére érzéseit. Ebben az időszakban, Venus mondja egy kedvező tulajdonsága a Jupiter, a nagy szerencse és vonalzó Halak, amely egy erős befolyása az elmúlt évtizedben.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét