Szerelem nélkül nem lehet elképzelni az életet: csak ez állatöv jel tudja igaz, hogy LOVE

Az összes állatövi, rákok azok legnehezebb biztonságos és szeretetteljes kapcsolat, amelyben nincs helye a házasságtörés. A rák nem teljesen elégedett, amíg el nem éri a mély érzelmi kapcsolat, és amikor beleszeret mindig gondolkodás hosszú távon.

Keresek valakit, akivel építeni egy otthoni és családot alapítani. Rák sok mindent kínál, és ugyanaz, és keresni. Buzgó figyelmét, szeret bizonyítani szerelem, de mindig visszatér a szívességet.

Ha problémái adódnak egy kapcsolatban, nem elkerülni őket, mint amennyit megold, mert nem akarja, hogy bármi is a szeretet útján. Nem is úgy csalás, mint a módszer a probléma megoldására, mert hű a végén. Ez az, amiért sokszor.

Crab bujkál összetett érzelmi struktúrát, mély belső tapasztalatait. Ezek azok az emberek, akik készülnek erős érzelmek, és akik mélyen éli, mi történik körülöttük.

Hallgatag óvatos és titokzatos. Legtöbbjük nem érdekel, és ne félj annyira magának, mint sok volt családja, különösen a gyermekek számára. Van egy különleges érzés a gondozási utódok, valamint a hagyományőrzés. Mikor jön azoknak, akik szeretik, bátran fog állni a saját védelmében.

Azok, akik ismerik őket szeretik őket a nagylelkűség, az érzékenység és gondozás, a titoktartás és az elkötelezettség.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét