Szerelem horoszkóp re 11.01, hogy 2020/11/08

RAM – Itt egy kicsit szív vagy a féltékenység, mert kellemes a hiábavaló partner, aki alig várja, hogy a reakció. Partnereink lesz a jó hangulat, és tudnak tervezni és a külföldi utazás. Szabad Kos, akkor számíthat egy pár szerelmi kapcsolatok, de most ez nem komoly, de egyetlen dolog.

BIK – Ez neked az időszakban, amelyben a partner fog dominálni és hová akarnak neki, hogy beállítsa minden módon. Meg lehet hallgatni ezt a helyzetet, mert ez izgat te partner, aki tudja, mit akar. Szabad Bulls, fékek lazítani és akkor marad a jelenlegi öröm.

Gemini – Mindazok, akik házasságban vagy komoly kapcsolata várt pozitív fordulatot. Lepje meg szeretteit, vagy megfelel neki valamit, hogy emlékezzen, mert az élet áll a kis dolgokat. Ikrek, akik kapcsolatban lehetnek, Giorgio vagy kedvesével tervezni a közös jövő. Free Gemini, az emberek külföldről is kínál házasság.

RÁK – Ez nem a legmegfelelőbb időben a házasság, és úgy viselkedik, mintha köztetek van a probléma, hogy még nem leküzdeni. A munka, akkor átcsábítani egy fiatalabb ember. Ingyenes rákok, egy nyilas munkából származó érdekel téged.

LAV – Be kell izgalom, hogy megbizonyosodjon arról, hogy élsz. Bármilyen inger segítségével azért lényeges, mert már beleesett egy rés az időt, amit nem minden nap ugyanaz. Vegyük a városban, menjen a színházba, koncertre, írja persze, szerelem! Szabad Lions, a horizonton az új szerelmi történet. Első linkeket egészen biztos.

Device – Amikor azt hittem, hogy akkor több időt szentelni a hazai és a család új kötelezettségek ismét kijutni a házból. Használható eszköz, egy ember ki a helyet, és most külföldön élő gondol rólad, és hogy képes kezdeni egy linket. Lehetőség van, hogy visszaszerezze a régi kapcsolatok.

MÉRLEG – díszített egy jó hangulat, és akkor befolyásolja, és hogy a partnere. Lehetőség van a kevésbé gyakori utazás vagy séta, amely egyaránt jó. Elérhető mérleg lesz ellenállhatatlan, mert az ő pozitív hozzáállás. Kevesen érdeklődnek irántad.

Skorpió – Venus a területen 2 hozza nyer partner lehet elégedett azzal, amit szeretsz. Elérhető Skorpió, az a személy, akivel kapcsolatban nagyon Goody egód és az önbizalom. Tudod kap ajándék vagy te kedves ember lehet hívni ebédre vagy vacsorára.

Meccsen – Ez az idő, mert Venus végül belép a jel. Ön úgy fogja érezni, hogy ismét vonzó, mert a munka a megjelenést. Szabadúszók könnyen beleszeret egy személy, mint elegáns és vonzó, mint az ő nagy előnye a hódítások.

Bak – Meg kell aggódik, mert ezekben a napokban a házastárs könnyen fellebbezni, aki nem lesz probléma, hogy ő egy kapcsolat vagy házasság. Ez lehet egy felújítás egy régi kapcsolatot. Szabad Bak, akkor is elvált ember, hogy Ön megnyerte a hideg, ami a fegyver.

Aquarius – Akkor számíthat egy stabil időszak, amelyben vezethet bizonyos változások a jobb az életét a partner és te. Ön támogatja a partnered családját. Elérhető Vízöntő szereti magát befolyásos személy, aki akar a megközelítés akkor a módon, hogy felajánlja valamilyen üzleti támogatást vagy érdekes üzleti javaslatot.

FISH – az Ön partnere vesz egy jó ideig, de hamarosan lesz hiánya megértése, hogy miért kezd időszak nézeteltérések és partnere a féltékenység, de most élvezni. Elérhető Fish és az emberek külföldről akkor hívja a vendégeket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét