Szerelem horoszkóp re 04.10, hogy 2020/11/10

RAM – Kap az instabil érzelmi időszakban, amikor is haragudni a partner. Azt is meg kell javítani a helyzeten, de te nem naiv. Ez nem megy olyan könnyen. Szabad Rams, régen tetszik elfoglalt ember, de most már úgy döntöttek, hogy a kezdeményezést, és hogy megtudja, hol van.

BIK – Nap mint nap, akkor annál inkább gyengéd és gondoskodó felé a partnere, és akkor vissza egy csomó romantika a házasság. A vonzás érzi a szeretett nagy. Szabad Bulls, ha inkább prolepšali és azért az ellenkező nemű szokásosnál több kell figyelni az Ön számára. Ne elutasítja a meghívást egy esküvő, eljegyzés, vagy más ünnep.

Gemini – Van egy olyan érzésem, frusztráció, mert úgy érzi, hogy a partner nem segít, és hogy csak annyit kell, hogy csináld magad. Free Gemini, csalódni egy pozanstvom miért vált vonakodik mindenki másnak, hogy Ön udvarolt.

RAK – Három bolygó a területen a szerelem, de még mindig elégedetlen a jelenlegi helyzettel. Lehet, hogy a hívás elutasításához ünnepe, mert a partner más terveket. Ingyenes rákok, udvarol annak a személynek, ha nem tudja, hogyan kell visszautasítani, mert túl jó. Minden lehetőséget meg kell, hogy durva.

LAV – Ez az az időszak, amikor nem sikerül a kapcsolatban a férfi a család, de valahogy a végén a coverup és nemašanju. Mozgasd a kezét, és azt mondják – „Legyen minden munkaképes azt hiszi, hogy jobb.” Szabad Lions munkahelyi tudja mutatni az embereknek, hogy tudja, az idő, hogy te inkább elfelejteni.

Virgo – Üzleti kötelezettségek állsz az utamba, és megzavarják a tervek kapcsolódó rövidebb útra. Akkor számíthat egy időszakot, amely akkor már nem lesz utalva csak magukat. Használható eszköz, ez nem kedvező időszak kezdete egy új szerelem, és ez a személy, hogy tetszik, akkor írj le. Fellebbezés a fiatalabb személy nem veszi észre.

MÉRLEG – Mars az egyik mezőben hozza meg a partner szeretet, hanem az elégedetlenség azzal, amit ad ez. A partner az igényesebb, így eldönthetjük, hogy minden áron megőrzik függetlenségüket döntési szabadság és választás. Elérhető mérleg, mintha egy gazdag ember, hogy most nem jött közel.

Skorpió – Venus a Növekvő viszi egy új szerelem adta lehetőségeket, hogy hajlandó dolgozni a kapcsolat, azaz. Házasság. Partner szükségünk van a jóváhagyására néhány saját tervek és ezért különösen jó neked. Elérhető Scorpio, egyik napról a másikra lehet beleszeretni és tapasztalat valami felejthetetlen.

Meccsen – partnerek lehetnek elégedetlenek a kapcsolatot, és most a legjobb dolog, amit tehetünk, hogy hagyja, hogy – hadd lógni a barátokkal, menjen ki a városban, néhányan manapság hordoznak, mint a kis kapcsolatot Önnel. Ez a legjobb módja annak, hogy jöjjön vissza szívesen. Szabad lövő lehetséges új barátokat, ahonnan később merülhetnek fel valami.

Bak – Néha meg kell vallanom, hogy nem uralja nem mindig a helyzetet, és hogy egyes tervek, hogy vannak szabályok, sikertelen lehet. Átmeneti csalódás, de látni, mint egy időszak a házasság, amelyben azt mutatják, a függetlenség és a felelősség. Szabad Bak, és nem látja a személy messziről ezért lassan elveszti a türelmét.

Aquarius – Van valami a kapcsolat, mint a partner már megpróbálta elnyomni vagy elrejteni tőled. Kapsz beszélni róla, vagy ha partnere nem biztosítja a lehetőséget a valamit. Elérhető Aquarius, a szemléletváltás. Itt az ideje, hogy egy új választást.

FISH – megpróbálják befolyásolni a partnerek nem tesz elhamarkodott és átgondolatlan pénzügyi mozog. Ha együtt, akkor, ezért együtt kell döntenie. Partner nem a hangulat, hogy menjen el, és szórakoztató. Elérhető Fish és az esetleges szerelem után tudni fogja, hogy már elvesztegetett időnket.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét