Szerelem horoszkóp honnan 10/18, hogy 2020/10/25

RAM – Itt az ideje, hogy engedményeket, különösen, ha azt látja, hogy a partner nem szenvedés, és visszalép önmagába. Mégsem találkozik barátaival, Távolság magát tőlük, és szenteli meg kedvesét egy. Szabad kiegészítőket, szeretsz, hogy kihívást jelent, de azt ugyanakkor tartani a távolságot.

BIK – A sokadik alkalommal, akarat partner bizonyítani a szeretetet és áldozatot neki. Ők hamarosan férjhez várható svečnost vagy ki a város. Szabad Bulls, csinálsz valamit rosszul, ezért egy ember nem csinál semmit, amit nem lett volna elvesztette mint egy barát.

GEMINI – Az bája ellenállhatatlanul úgy, hogy mindig vonzza a figyelmet az ellenkező nemű. Előző egód, amikor azt látja, hogy valaki, mint te. Partner megkérdezi a szívességet, hogy valamit neki. Free Gemini, kapcsolat a kollégákkal (Nico), hogy elmélyítse, mert a vágy, hogy aludni nagyon erős, és nem lehet figyelmen kívül hagyni.

RAK – Előtted egy nagyon szép és romantikus hétvége, amelyeket meg kell fordítani a partnere. És ha van gyerek, akkor egy tökéletes hétvégét. Ingyenes rákok, végre privkukli személy, aki lenyűgözte veled, és nagyon stabil. Lehetőség van, hogy egy új kapcsolatot. Figyeljen rá, hogy egy esélyt, hogy az ember vagy udvarolt.

LAV – Azt szeretném, ha partnere többet tudott ellazítja, élvezi sitnicma. Ez lehet tervezni egy rövid szünetet, vagy hétvégén. A boldogság a gyerekek felett. Szabad Lions, Venus az 5. mező hozza meg a lehetőséget, hogy kezdődik egy új kapcsolatot.

Device – Ahelyett, hogy partner megtalálni hibák, próbálja nézni erősségeit és dicsérni őket. Ha a partner go külön kell utoljára? Csak, hogy jól érzi magát most. Ingyenes eszköz, lehetőség van egy új ismeretség egy rövidebb út, vagy a szállítás során.

MÉRLEG senki fejében, hogy ugyanabban az időben ad és vesz, jutalmak és büntet, szeret és gyűlöl, amit szeret. Csak időnként nem, hogy csendes és nyugodt, és akkor újra leküzdeni a szorongás. Elérhető mérlegek, kapcsolattartás a személy, akkor flörtöl veled visszatérő bizalom és a növekvő költségeket. Tudod kap ajándékba.

Scorpio – Partner jön egy családtag a szobában, de ti magatok is több részt azzal, hogy jobban üdvözlöm a jövevényeket. Nice társadalom elvárja, és élvezze. Elérhető Scorpio, egy fiatal ember beleszeret veled, és nem te magad is nem ismerhető fel.

Meccsen – Szállj be a bizonytalan szerelem időszakában, mert az elégedetlenség a jelenlegi érzelmi élet, akkor könnyen kap egy párhuzamos kapcsolatot. Szabad lövő korábbi outwitting akkor a fiatalokkal, de most fog ellenállni bájait.

Bak – Nagy az idő, hogy összpontosítson otthon és a család. Jobban, mint valaha, akkor támogatni kell, mert a legközelebb lesz azután, hogy sokkal jobban érzi magát. Szabad Bak, Venus a 10. házban arra utal, hogy egy befolyásos ember szimpatikus neked, hanem azt akarja, hogy az ágyba. Ehhez lehet használni megengedett és a tiltott eszközökkel.

Aquarius – Kitűnő az az érzés, amikor kinyitom a szemem, és találkozik a véleményét egy szeretett ember, aki alig várja, hogy felébredjen. Az ilyen pillanatokban, hogy él. Elérhető Aquarius, díszített a kalandvágy, és most szeretnék kipróbálni valami teljesen más. Egy személy a külföldről érkező ahhoz, hogy beleférjen a romantika.

FISH – ismerősök megnyugtatja és tanácsot ad, hogyan kell tartalmaznia, és nem reagálnak hevesen. Próbálj meg ellenőrzésére féltékenység. Elérhető hal, a legjobb az, amikor semmi nem tervezi, vagy ha úgy dönt, mind az ellenkezőjét, amit álmodni, mert csak akkor történhet csodák.

Hívjon egy asztro tanácsadót!

Magyarország

300 HUF/min

Románia

1,55 €/min

Slovakia

1,20 €/min

Svájc

1,50 CHF/min

Ausztria

1,55 €/min

Németország

1,55 €/min

josda

fedezze fel jövőjét